Stoiximan Super League

Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός

Να συνέλθει από το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο και μαζεύοντας τα κομμάτια του να επικεντρωθεί στον ελάχιστο στόχο της 2ης θέσης καλείται ο Παναθηναϊκός σήμερα στα Γιάννενα. Οι σκέψεις Στραματσόνι.

Η χρονιά για τον Παναθηναϊκό είναι ήδη αποτυχημένη κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Με την ομάδα εκτός Ευρώπης, με διπλό αποκλεισμό από τον Αύγουστο, εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος από πολύ νωρίς και εκτός Κυπέλλου μετά την ήττα της Τετάρτης από τον Ατρόμητο, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά…

Όμως οι «πράσινοι» καλούνται να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να φέρουν εις πέρας τον ελάχιστο στόχο που έχει απομείνει, αυτόν της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα (ή της πρώτης στα play offs). Κι αυτός όμως κινδυνεύει να απομακρυνθεί, αφού η δεύτερη ΑΕΚ απέχει ήδη επτά βαθμούς, με παιχνίδι περισσότερο.

Για το λόγο αυτό σήμερα το μεσημέρι (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπουμάλ, Σάντσεθ, Πέτριτς και Εβαντζελίστα, στον ανέτοιμο Λέτο, αλλά και στους Βιγιαφάνιες και Ταυλαρίδη που άφησε στην Αθήνα για λόγους τακτικής. Πάντως επανέρχονται οι Ζέκα και Ταυλαρίδης που εξέτισαν την τιμωρία τους, ενώ οι Μαμούτε και Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι για πρώτη φορά στην αποστολή.

Ο Ιταλός προπονητής δεν αποκάλυψε τα πλάνα του στην προπόνηση, αλλά είναι δεδομένο πως θα κάνει αλλαγές. Ο Μπεργκ πιθανότατα θα αρχίσει βασικός, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Αν και… παρακινδυνευμένη η πρόβλεψη, μια πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους Στιλ, Μέστο, Πράνιτς, Κουτρουμπή (Μολέδο), Τελάντερ, Ζέκα, Εσιέν (Λαγό), Αμπέντ, Π. Βλαχοδήμο (Μαμούτε), Καλτσά και Μπεργκ.

Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι-για μια ακόμη χρονιά σε αγώνα στα Γιάννενα-ο αγωνιστικός χώρος, καθώς χθες έβρεχε και είναι επιβαρυμένος, ενώ υπάρχει πιθανότητα κακοκαιρίας και σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x