Κύπελλο Ελλάδας

Ψάχνει «γιατρειά» στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Απαντήσεις στους επικριτές τους θέλουν να δώσουν στον Ολυμπιακό, νικώντας σήμερα τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας και παίρνοντας την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Η εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τον Πανιώνιο την Κυριακή αποτέλεσε την είδηση της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν απόψε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:30, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), στη ρεβάνς του 0-0 του Καραϊσκάκη για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, και θέλουν να δώσουν απαντήσεις στους επικριτές τους, αποδεικνύοντας πως ήταν μία κακή παρένθεση το αποτέλεσμα με τους Νεοσμυρνιώτες.

Σε κάθε περίπτωση, το έργο των «ερυθρολεύκων» δεν είναι εύκολο, αφού οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εδώ και 7 χρόνια στο Κύπελλο, ενώ πάντα στόχος είναι η διάκριση στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να παρατάξει τους «βασικούς» κόντρα στους Περιστεριώτες, ώστε η ομάδα του να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να περάσει εκείνη στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ανδρούτσος με τον Ρομαό, με τους Μανθάτη και Ελιουνούσι στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο, από τη στιγμή που θα πάρει «ανάσες» ο Φορτούνης, θα αναλάβει ο Σεμπά και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ξανά ο Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ρέτσος, Νικολάου και Παρέδες. Εκτός έμειναν οι Μάρτινς, Καπίνο και Βιάνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x