Stoiximan Super League

Ψάχνει ξέσπασμα στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Η επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις είναι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Οι «πράσινοι» φιλοξενούν τους Βοιωτούς (15:00, NS2, ΣΠΟΡ FM) τον Λεβαδειακό και με νίκη επιστρέφουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Μετά την ισοπαλία στην Κέρκυρα, το «τριφύλλι» θέλει επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και ψάχνει ένα ξέσπασμα, ώστε οι ποδοσφαιριστές του να ανακτήσουν ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λέτο, Κουρμπέλη, τους ανέτοιμους Χουλτ, Μολέδο, αλλά και τους Γουακάσο, Εμποκού, Κουλιμπαλί. Μεγάλος στόχος είναι ένα γρήγορο γκολ, ώστε η άμυνα των φιλοξενούμενων να ανοίξει από νωρίς και να μη χρειαστεί ο Παναθηναϊκός να μπει σε μπελάδες.

Σε ό, τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, ο Ουζουνίδης θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό σε ένα 4-2-3-1, με τον Οδ. Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Μέστο, Κουτρουμπή, Τελάντερ και Χουχούμη στην άμυνα (από δεξιά προς αριστερά), τον Ζέκα με τον Λουντ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, δεξιά τον Μπουμάλ, αριστερά τον Βλαχοδήμο και τον Βιγιαφάνιες πίσω από τον Μπεργκ.

Οι υπόλοιποι της αποστολής είναι οι Στιλ, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Ρέις, Ρινάλντι, Μίγγος και Χατζηγιοβάννης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x