Stoiximan Super League

Ψάχνει λύση με Ζόριτς η ΑΕΚ

Στην Αθήνα οι εκπρόσωποι του Ντάρκο Ζόριτς για να βρεθεί λύση με το συμβόλαιο του Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού και να αδειάσει μια θέση ξένου.

Η μεταγραφική περίοδος βαίνει προς την ολοκλήρωσή της και στην ΑΕΚ ακόμη ψάχνουν να βρουν άκρη με τον Ντάρκο Ζόριτς. Αυτή μπορεί να βρεθεί σήμερα, καθώς οι εκπρόσωποι του Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού έχουν ήδη έρθει στην Αθήνα και σήμερα θα συναντηθούν με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Στόχος της «Ένωσης» είναι να αποχωρήσει ο Ζόριτς από το ρόστερ, είτε με αποδέσμευση, είτε με επέκταση συνεργασίας και δανεισμό, καθώς δεν είναι στα βασικά πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια και επιπλέον καλύπτει θέση ξένου. Ο 23χρονος άσος πρόσφατα είχε απορρίψει το ενδεχόμενο ανανέωσης συμβολαίου και δανεισμού αξιώνοντας να μείνει ελεύθερος, αλλά όχι δίχως να αποζημιωθεί, συνεπώς αναζητείται μια φόρμουλα που θα καλύπτει όλες τις πλευρές.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να έχουν μία επιπλέον θέση ξένου διαθέσιμη, προκειμένου να μην υπάρχει περιορισμός στις μεταγραφικές της αναζητήσεις ως τις 31 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x