Αγγλία

Ψάχνει… τη λύτρωση ο Μοράτα!

Ο επιθετικός της Τσέλσι αναφέρθηκε στην άσχημη ψυχολογία που είχε μετά την απώλεια του πέναλτι στις αρχές της περιόδου.

Άκουσε πολλά μετά το χαμένο πέναλτι ενάντια στην Άρσεναλ στο Community Shield. Λογικό, λοιπόν, ο Άλβαρο Μοράτα να θεωρεί πως η επιστροφή του στο «Γουέμπλεϊ» για το σημερινό ντέρμπι με την Τότεναμ (20/8, 18:00) αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποβάλλει από πάνω του τη… ρετσινιά της προηγούμενης άτυχης στιγμής του!

Ο επιθετικός της Τσέλσι αναφέρθηκε στην άσχημη ψυχολογία που είχε μετά την απώλεια του πέναλτι στις αρχές της περιόδου, αλλά και τη δίψα του να… απαντήσει σε όλους τους επικριτές του αρχής γενομένης του αποψινού ματς με τα «σπιρούνια»!

«Είναι μεγάλο κίνητρο για μένα να παίξω σήμερα, σε ένα… κακό μέρος (σ.σ. Γουέμπλεϊ), διότι εκεί έχασα το πέναλτι. Πρέπει, λοιπόν, να αρπάξω αυτή την ευκαιρία για να αποβάλλω τα αρνητικά συναισθήματα από μέσα μου. Έχω μεγάλο κίνητρο για το συγκεκριμένο ματς, κόντρα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως η Τότεναμ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος δεν παρέλειψε για ακόμη μία φορά να αναφερθεί στον… αδιανόητο «πόλεμο» που δέχτηκε για το άστοχο πέναλτί του στο ματς με την Άρσεναλ για το Community Shield:

«Δεν ήταν καλή στιγμή. Έχασα ένα πέναλτι που ήταν σημαντικό για την ομάδα, τον σύλλογο και ένα τρόπαιο! Το σκεφτόμουν όλη την εβδομάδα και δεν μου έκανε καλό. Είμαι νέος στην ομάδα, νέος στην Πρέμιερ Λιγκ. Ακόμα είμαι στην αρχή.

Είπα στη γυναίκα μου ότι αυτή την εβδομάδα θα σκοράρω, διότι το χρειάζομαι για την ψυχολογία μου. Πρέπει να αντιστρέψω το κλίμα και να πω στους οπαδούς ότι.. είμαι εδώ και πως δεν νιώθω κανέναν φόβο»!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x