Κύπελλο Ελλάδας

Ψάχνει το γκολ ο Καρίμ

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για την κάψα του Κάριμ Ανσαριφάρντ ενόψει του προημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ να σκοράρει το πρώτο του γκολ σε ντέρμπι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Μεγάλο ματς το αυριανό στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την ΑΕΚ, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν την Ένωση και το ζητούμενο για τους πρωταθλητές, είναι η νίκη με καθαρό σκορ, χωρίς δηλαδή να δεχθούν γκολ.

Ο Όσκαρ Γκαρθία έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αναμένονται εκπλήξεις.

Ένα θέμα λοιπόν που έχει ενδιαφέρον αφορά τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, από τον οποίο περιμένουν πολλά οι πρωταθλητές Ελλάδος στο αυριανό ματς. Ο Ιρανός επιθετικός είναι σε καταπληκτική φόρμα, είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 11 γκολ κι έχει βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο διεθνής στράικερ των ερυθρόλευκων θέλει να βρει δίχτυα στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, καθώς δεν έχει πετύχει γκολ σε ντέρμπι με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Ανσαριφάρντ έχει λοιπόν έναν επιπλέον λόγο να ψάχνει το γκολ στον αγώνα με την ΑΕΚ και δεν κρύβει την θέληση του να σκοράρει στο σημαντικό ματς Κυπέλλου.

Όπως προαναφέραμε, ο Γκαρθία περιμένει πολλά από τον διεθνή επιθετικό καθώς ο Ανσαριφάρντ είναι πολύ φορμαρισμένος. Το έχει δείξει με συνεχόμενα γκολ στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα καλή συνεργασία με τον Φορτούνη και τον Μάριν.

Αυτό ακριβώς είναι και το «κλειδί» για τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τους κιτρινόμαυρους, σε ότι έχει να κάνει με το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Στόχος λοιπόν των ερυθρόλευκων είναι να συνεχιστούν οι καλές συνεργασίες που βγάζουν Φορτούνης-Μάριν-Ανσαριφάρντ το τελευταίο δίμηνο. Αν οι πρωταθλητές καταφέρουν να συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για να πάρουν τη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x