Αγγλία

Ψάχνει το «μπαμ» με Έβανς η Λέστερ

Πρόταση στη Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του αμυντικού της Τζόνι Έβανς κατέθεσε η Λέστερ, σύμφωνα με πληροφορίες από αγγλικά Μέσα.

Κίνηση-ματ για τον Τζόνι Έβανς φέρεται πως έχει κάνει η Λέστερ, καθώς σύμφωνα με όσα μεταδίδουν Μέσα από το «Νησί» κατέθεσε πρόταση στη Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού.

Οι «αλεπούδες» λέγεται πως κατέθεσαν επίσημη προσφορά ύψους 25 εκατ. ευρώ στη διοίκηση της ομάδας του Τόνι Πιούλις για τον 29χρονο Ιρλανδό, κάνοντας ουσιαστικά τη τελική κίνηση τους.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Γκρεγκ Σαίξπηρ προσπαθεί για τον παίκτη, αφού νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι είχε απορριφθεί ήδη μια πρώτη πρόταση τους, περίπου 12 εκατ. ευρώ.

Το όνομα του κεντρικού αμυντικού της Μπρομ έχει παίξει τις τελευταίες βδομάδες δυνατά και για το μεταγραφικό ρεπορτάζ της Μάτσεστερ Σίτι, με τις δυο φημολογούμενες προτάσεις που έχουν καταθέσει οι «πολίτες» για εκείνον να μην έχουν γίνει δεκτές.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως λόγω του τέλους της μεταγραφικής περιόδου, το οποίο έρχεται σε λίγες μέρες, οι εξελίξεις «τρέχουν» και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα γύρω απο το μέλλον του Έβανς, ο οποίος είτε θα μεταγραφεί είτε θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Χόθορνς».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x