Αγγλία

Ψάχνει το «μπαμ» με Γουίλσιρ η Τράμπζονσπορ

Μακριά από την Άρσεναλ φαίνεται πως θα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Τζακ Γουίλσιρ καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία για την απόκτησή του.

Λίγο πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Τουρκία, η Τράμπζονσπορ επιθυμεί την απόκτηση του Τζακ Γουίλσιρ από την Άρσεναλ με την μορφή δανεισμού.

Ο 25άχρονος έχει ξεμείνει στο ρόστερ της Άρσεναλ και οι ιθύνοντες του τουρκικού συλλόγου ελπίζουν πως μπορούν να πείσουν τον Αρσέν Βενγκέρ να τον αφήσει να φύγει ως δανεικός.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, δεν είναι στα πλάνα του Αλσατού προπονητή, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια δεν του επέτρεψαν να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Παρόλα αυτά, δηλώθηκε στη λίστα των «κανονιέρηδων» για το Europa League. Αυτή η εξέλιξη δεν φαίνεται όμως να εμποδίζει την προσπάθεια των Τούρκων για να τον αποκτήσουν.

Ο πρώην παίκτης της Μπόρνμουθ έφτασε ένα βήμα από τη μεταγραφή του στην Μπέρμιγχαμ την τελευταία μέρα των μεταγραφών χωρίς όμως να ολοκληρωθεί με επιτυχία το deal.

Την τελευταία σεζόν ο Γουίλσιρ φόρεσε την φανέλα των «κερασιών» σε 27 παιχνίδια χωρίς όμως να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x