Stoiximan Super League

Ψάχνεται για Αντριάν Λόπεθ η ΑΕΚ! (video)

Περίπτωση εξτρέμ από το πάνω ράφι φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», η «Ένωση» ψάχνεται για την περίπτωση του διεθνούς και πρώην πρωταθλητή με την Ατλέτικο, Αντριάν Λόπεθ.

Τις πιθανότητες για μια πολύ δυνατή μεταγραφή παρουσιάζεται να μελετά η ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», η πρωταθλήτρια εξετάζει με ενδιαφέρον για την ενίσχυση στα εξτρέμ την περίπτωση του Αντριάν Λόπεθ.

Το συμβόλαιο του διεθνούς Ισπανού μεσοεπιθετικού με την Πόρτο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και δεδομένου ότι δεν δείχνει διατεθειμένος να το ανανεώσει, οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνονται για το πώς θα μπορούσαν να επωφεληθούν.

Παρόλο που έχει προλάβει σε 6 συμμετοχές να καταγράψει 4 γκολ και 1 ασίστ, ο Λόπεθ δεν συμπεριλαμβάνεται φέτος στα βασικά πλάνα των «δράκων».

Ωστόσο αυτό δεν αλλάζει ότι πρόκειται για παίκτη που μπορεί να κάνει διαφορά στη Σούπερ Λίγκα, έχοντας στεφθεί πρωταθλητής με την Ατλέτικο κι έχοντας φτάσει στον τελικό του Champions League το 2014 (με αρκετά μεγάλη συνεισφορά μάλιστα, αφού είχε 39 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ).

Εξάλλου ο Λόπεθ έκανε και πέρυσι γεμάτη σεζόν στην Primera Division ως δανεικός στη Λα Κορούνια, αφού η ομάδα υποβιβάστηκε, αλλά ο ίδιος ήταν από τους λίγους που διασώθηκαν με 9 γκολ και 5 ασίστ σε 31 συμμετοχές.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x