Stoiximan Super League

«Ψάχνεται» για κοινοτικό στόπερ η ΑΕΚ

Περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που δεν πιάνουν θέση ξένου εξετάζουν στην ΑΕΚ, λόγω των προβλημάτων που έχουν προκύψει στην υπόθεση του Ντάρκο Ζόριτς. Το παρασκήνιο της υπόθεσης Μπελκαρουί.

Η απόλυτη ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του Χισέμ Μπελκαρουί, ο οποίος ενώ έδειχνε να είναι κοντά στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τυνησία.

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν προχωρήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να έρθει στην Αθήνα ο Αλγερινός και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Μέχρι και τα εισιτήρια του παίκτη και του εκπροσώπου του είχαν κλειστεί.

Όμως ξαφνικά η επίσημη ενημέρωση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι πως υπάρχει πρόβλημα με τη θέση ξένου και για την αποχώρηση του Ντάρκο Ζόριτς. Ο Μαυροβούνιος δεν θέλει να ανανεώσει και να δοθεί δανεικός, αλλά επιθυμεί να μείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα τώρα με το ίδιο δημοσίευμα, στην «ένωση» έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές για ποδοσφαιριστές που δεν πιάνουν θέση ξένου, με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει μέσα στον Αύγουστο ο Ζόριτς να είναι υπαρκτός και να χρησιμοποιηθεί η θέση ξένου για άλλη περίπτωση παίκτη που να προσελκύσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του «Δικεφάλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x