Stoiximan Super League

Ψάχνεται για «μπαμ» με Ντεφούρ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει να… πυροδοτήσει «βόμβα», στοχεύοντας στην απόκτηση του Βέλγου διεθνή, Στίβεν Ντεφούρ, που έχει συνεργαστεί με τον Μπέσνικ Χάσι και φέτος αγωνίστηκε στην Premier League.

Τη δυνατότητα να προχωρήσει με πιο εντατικούς ρυθμούς το μεταγραφικό κομμάτι έχει πλέον ο Ολυμπιακός, αφού το σίριαλ με το θέμα του νέου προπονητή οδεύει προς το τέλος του.

Οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται ήδη εδώ και αρκετό καιρό με τις περιπτώσεις του πολύπειρου στόπερ, Γκονσάλο Ροντρίγκες, του πρώην εξτρέμ τους, Βλάντιμιρ Βάις, αλλά και τον επιθετικό Φελίπε Μόρα.

Ένα νέο όνομα που έρχεται στο προσκήνιο και αν αποκτηθεί θα πρόκειται για μια πολύ ποιοτική προσθήκη, είναι αυτό του Βέλγου, Στίβεν Ντεφούρ. Πρόκειται για 29χρονο διεθνή (50 συμμετοχές/2 γκολ) χαφ που έχει συνεργαστεί για δύο χρόνια στην Άντερλεχτ με τον Μπέσνικ Χάσι, που, όπως όλα δείχνουν, θα κάτσει στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

inner

inner

Ανήκει στην Μπέρνλι που τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2016, πραγματοποιώντας την πιο δαπανηρή μεταγραφή της ιστορίας της δίνοντας περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ. Έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα στην Αγγλία, καθώς ήταν σε πολλά ματς βασικός μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά στη συνέχεια είχε πολύ περιορισμένο χρόνο και συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκε μια φορά ως βασικός και τρεις ως αλλαγή.



Συνολικά είχε 21 συμμετοχές με ένα γκολ στην Premier League, 3 στο Κύπελλο με την Μπέρνλι και δύο στα προκριματικά του Champions League συν 3 στο πρωτάθλημα του Βελγίου με την Άντερλεχτ πριν πωληθεί.

Με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής των Πόρτο, Γκενκ, Σταντάρ Λιέγης, που αγωνίζεται ως εξαροοκτάρι και μπορεί να κόβει, να δημιουργεί και τα καταφέρνει καλά και στο σκοράρισμα, θέλει να αποχωρήσει από την Μπέρνλι. Φοβάται ότι θα χάσει τη θέση στο ρόστερ της Εθνικής Βελγίου, καθώς ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ του έστειλε πρόσφατα το μήνυμα ότι για να συνεχίσει να τον υπολογίζει θα πρέπει να έχει και παιχνίδια στα πόδια του.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση και την κάνει πιο δύσκολη το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δελεάσει τον παίκτη, έχοντας αντιπάλους ομάδες από Κίνα και Ντουμπάι, που τον είχαν προσεγγίσει και πέρυσι, αλλά τελικά η Άντερλεχτ τα βρήκε με την Μπέρνλι. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι σημαντικά ποσά είχαν δώσει για τον αποκτήσουν και η Πόρτο, αλλά και η Άντερλεχτ και συγκεκριμένα είχαν βγάλει από τα ταμία τους έξι εκατομμύρια ευρώ. Οπότε, μιλάμε για μια δύσκολη και δαπανηρή περίπτωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x