Γερμανία

Ψάχνεται για Μπραντ ο Κλοπ

Να φέρει στην Αγγλία τον πολύ ταλαντούχο Γιούλιαν Μπράντ θέλει ο Γιούργκεν Κλοπ, επιβεβαιώνοντας πως ο 20χρονος προορίζεται για πολύ υψηλές πτήσεις.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου και η Λεβερκούζεν δύσκολα θα καταφέρει να τον «δέσει» και μετά τη λήξη του συμβολαίου του, που εκπνέει το καλοκαίρι του 2019. Ουσιαστικά το ζήτημα που προκύπτει είναι το αν θα μείνει στις «ασπιρίνες» και τον επόμενο χρόνο.

Μάλιστα πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο νεαρός άσος είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τη Μπάγερν Μονάχου, κάτι που διέψευσε ο πατέρας του παίκτη, με δηλώσεις του σε γερμανική ιστοσελίδα.

«Είναι ψεύτικα τα δημοσιεύματα για συμφωνία του Γιούλιαν με τη Μπάγερν. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει φτάσει ποτέ στο σημείο να πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του. Πάντως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία. Το καλοκαίρι θα συζητήσουμε με την Λεβερκούζεν προκειμένου να αποφασίσουμε τι θα γίνει στο μέλλον. Μέχρι στιγμής δε τον έχει πλησιάσει κάποιος άνθρωπος της Μπάγερν όμως», ανέφερε.

Αυτή την αβεβαιότητα θέλει να εκμεταλευτεί ο Γιούργκεν Κλοπ, προκειμένου να πείσει τον παίκτη να πάει στην Αγγλία για λογαριασμό της Λίβερπουλ. Ο Γερμανός τεχνικός έχει ξεχωρίσει τον συμπατριώτη του και θεωρεί πως αποτελεί το μέλλον του γερμανικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Έτσι το καλοκαίρι θα δείξει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός για τον αριστερό μέσο. Σε γενικές γραμμές η Μπάγερν θέλει να κρατάει τα εγχώρια ταλέντα εντός Γερμανίας και δεν αποκλείεται, ο πατέρας και μάνατζερ του παίκτη να έχει σύντομα κρούση από τους Βαυαρούς.

Επιμέλεια: Nίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x