Stoiximan Super League

«Ψάχνεται» ο Κλωναρίδης, πωλείται ο Ατζαγκούν

Οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται πως δεν υπολογίζονται από τον Αντρέα Στραματσόνι για την επόμενη σεζόν και ίσως σύντομα υπάρξουν εξελίξεις για το μέλλον τους.

Βίκτωρ Κλωναρίδης και Αμπντούλ Ατζαγκούν δεν συμπεριλαμβάνονται στις πρώτες επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό.

Παρά τις ευκαιρίες που πήραν οι δύο παίκτες, φαίνεται πως δεν έπεισαν τον Ιταλό τεχνικό και όλα δείχνουν ότι δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Goal» υποστηρίζει ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από μία βελτική ομάδα, η οποία παρουσιάζεται έτοιμη να προσφέρει μέχρι και 400.000 ευρώ για την απόκτησή του. Εάν συμβεί αυτό, τότε οι «πράσινοι» αναμένεται να απαντήσουν θετικά.

Όσον αφορά τον Ατζαγκούν, ο Νιγηριανός αγωνίστηκε μετά την έλευση του Στραματσόνι στον Λεβαδειακό ως δανεικός, όμως δεν πρόκειται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να δοθεί ξανά δανεικός, εκτός και αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση για την παραχώρησή του.

Εν τω μεταξύ, η Ομόνοια στην οποία είναι πλέον τεχνικός διευθυντής ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Γιώργου Κουτρουμπή.

O 25χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 με τους «πράσινους», όμως από τη στιγμή που υπάρχουν οι Μολέδο, Τελάντερ, Σάντσεθ, Ευαγγέλλου και Ταυλαρίδης θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, ο Κουτρουμπής δεν δείχνει να έχει πρόβλημα να μετακομίσει στην Κύπρο, αφού πρώτα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x