Stoiximan Super League

«Ψάχνονται» για Οικονόμου στον Απόλλωνα!

Την περίπτωση του Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, εξετάζουν στον Απόλλωνα Σμύρνης για την ενίσχυση της άμυνας. Τι «παίζει» με Σκούλασον, Καρυπίδη, Στάθη.

Μία δύσκολη αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, εξετάζουν στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, η Ελαφρά Ταξιαρχία παρακολουθεί την περίπτωση του Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή και περιμένει να πάρει την ελευθέρας του από τον Πανιώνιο.

Στον Απόλλωνα έχουν ήδη ψαχτεί για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, όμως θα περιμένουν να δουν την κατάληξη της υπόθεσής του και μόνο εφόσον μείνει τελικά ελεύθερος θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Ο Οικονόμου μπορεί να αγωνιστεί, επίσης, ως αριστερό μπακ, θέση στην οποία επίσης «πονάει» η Ελαφρά Ταξιαρχία. Παράλληλα, η ομάδα της Ριζούπολης έχει σύμμαχό της και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει κάτοικος Αθήνας, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο Απόλλων δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφερεται γι' αυτόν!

Φυσικά, ο Οικονόμου δεν είναι η μόνη περίπτωση στόπερ που παρακολουθούν στον Απόλλωνα. Στα υπόψη βρίσκεται και ο Χρήστος Καρυπίδης, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Παράσχος από την κοινή τους θητεία σε Πλατανιά.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης αναμένεται να προχωρήσουν σε τέσσερις με πέντε μεταγραφές τον ερχόμενο Γενάρη, αποκτώντας έναν στόπερ, έναν χαφ, έναν μπακ, ένα επιθετικό και πιθανότατα και έναν εξτρέμ. Για τη θέση του δεξιού μπακ υπάρχει η περίπτωση του έμπειρου ακραίου αμυντικού, Γιάννη Στάθη, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή σε βάρος του Πλατανιά και δείχνει πως θα αποχωρήσει.

inner

Όσον αφορά τον άξονα, το όνομα του Όλαφουρ Ίνγκι Σκούλασον είναι από τα... πάνω-πάνω στη λίστα των ανθρώπων της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Ο 35χρονος Ισλανδός χαφ αγωνίζεται ως μέσος (είτε εξάρι είτε οκτάρι) και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του καθώς δεν έχει τον χρόνο που θα περίμενε στην Καραμπούκσπορ και θέλει να αποχωρήσει. Μάλιστα, βρίσκεται... ψηλότερα από τον Γρηγόρη Μάκο, ο οποίος ενδιαφέρει, επίσης, τον Απόλλωνα. Στα συν του Μάκου, πάντως, ότι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και είναι κατά πέντε έτη νεότερος, ωστόσο προέρχεται από αγωνιστική απραξία έξι μηνών καθώς είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι.

Για να υπάρξουν αφίξεις, όμως, πρέπει να υπάρξουν και αποχωρήσεις. Ο Ντάρεν Μάατσεν θεωρείται τελειωμένος, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Μπαρτλομέι Μπαμπιάρζ. Την ίδια ώρα το κλίμα για τον Κώστα Μενδρινό δείχνει να αλλάζει καθώς ο Γιώργος Παράσχος τον πιστεύει σαν ποδοσφαιριστή, ενώ και ο Σάββας Σιατραβάνης που δεν υπολογιζόταν ιδιαίτερα από τον Ζόραν Βούλιτς, αναμένεται να πάρει τις ευκαιρίες του.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γκονζάλο Καστιγέχος υπήρχε πρόθεση από την διοίκηση να αποχωριστεί το βαρύ του συμβόλαιο, ωστόσο ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος θα αποφασίσει και εάν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα, ενώ όσον αφορά την παραμονή του Νασίρ Μάατσι, που έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x