Ελλάδα

Ψάχνουν το θαύμα οι Ελπίδες

Ενισχυμένη η Εθνική Ελπίδων, με τον Κουλούρη στο δυναμικό της, αντιμετωπίζει σήμερα την Αυστρία, ευελπιστώντας να κάνει την ανατροπή και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για το Euro U21.

Την υπέρβαση καλείται να κάνει η Εθνική Ελπίδων απόψε κόντρα στην Αυστρία (20:00, ΕΡΤ 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «γαλανόλευκη» πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 της Τούμπας, ώστε να πάρει εκείνη το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ιταλία.

Στη διάθεση του Αντώνη Νικοπολίδη θα βρίσκεται και ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος ταξίδεψε χθες για την Αυστρία και ενσωματώθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και προσθέτει μία επιπλέον λύση στην επίθεση για τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Ωστόσο, δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του Κώστα Τσιμίκα στο ματς, καθώς ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν θα συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κότσαρης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σάλιακα, Πασαλίδη, Νικολάου, Τσιμίκα (ή Κυριακόπουλο).

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γαλανόπουλος και ο Καραχάλιος, με την τριάδα Λημνιού, Μπουζούκη και Λάμπρου πιο μπροστά και τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στεργιάκης, Θεοδωράκης, Μαυρομάτης, Χατζηδιάκος, Ανδρούτσος, Στάικος, Μασούρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κωτσόπουλος, Μωραΐτης, Καμπετσής, Λάμπρου και Χατζηγιοβάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x