Stoiximan Super League

Ψάχνουν τον… κάτοχο του παντελονιού στον ΠΑΟΚ!

Νέο κρούσμα εκνευρισμού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ για τον χρόνο συμμετοχής του, καθώς ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έγραψε ένα σχόλιο στα social media και ο Ραζβάν Λουτσέσκου σήμερα περιμένει εξηγήσεις.

«Δύσκολο ρούχο το παντελόνι, πολλοί το φορούν, λίγοι το τιμούν», έγραψε προχθές το βράδυ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης σε σελίδα στα social media.

Ο Έλληνας αμυντικός παρουσιάστηκε ενοχλημένος από τον νέο αποκλεισμό του από την αποστολή του ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενημερώθηκε για το σχόλιο του 23χρονου άσου και ζήτησε από τον Παντελή Κωνσταντινίδη να ενημερώσει τον παίκτη πως στη σημερινή προπόνηση παρουσία των συμπαικτών του θα τον ρωτήσει σε ποιον αναφέρεται.

Η απάντηση δε είναι και τόσο δύσκολο, αφού η Live Sport υποστηρίζει ότι το πρόσωπο του… παντελονιού είναι ο Λούμπος Μίχελ και όχι ο Ρουμάνος τεχνικός, αφού ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής ήταν εκείνος που τον διαβεβαίωσε ότι θα έχει φέτος χρόνο συμμετοχής στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x