Αγγλία

Ψεκάστε, σκουπίστε… περάσατε για την Τσέλσι!

Αυτό θα πει Τσέλσι! Κάνοντας ό,τι ήθελαν στο α' μέρος, πετυχαίνοντας σε αυτό όλα τους τα γκολ, οι «μπλε» σάρωσαν τη Χαλ (4-0) και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «8» του Κυπέλλου. Έσπασε το ρόδι ο Ζιρού.

Να περάσει ο επόμενος!

Πραγματοποιώντας εμφάνιση για σεμινάριο στο -καλύτερό της, πιθανότατα, στη σεζόν- πρώτο ημίχρονο, η Τσέλσι διέλυσε με σκορ 4-0 τη Χαλ και προκρίθηκε πανηγυρικά (και άνετα) στα προημιτελικά του FA Cup.

Καταιγιστικοί στο α' μέρος οι «μπλε», άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2', με τον Ολιβιέ Ζιρού να «σερβίρει» στον Γουίλιαν για το 1-0!

Στο 27', ήταν η σειρά του Πέδρο να βρει δίχτυα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, και πάλι έπειτα από ασίστ του Ζιρού, ο Γουίλιαν διπλασίασε τα τέρματά του για το 3-0 των εντυπωσιακών Λονδρέζων.

Ο… χορός, ωστόσο, είχε και συνέχεια, αφού οι φιλοξενούμενοι είδαν στο 42' τον Ζιρού να σημειώνει (και) γκολ, το πρώτο του με τη φανέλα της Τσέλσι, με τον Γάλλο επιθετικό να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο 45λεπτο, πάντως, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις «τίγρεις» να χάνουν τη μεγαλύτερή τους ευκαιρία στο ματς για ένα γκολ της τιμής, όταν ο Μέιλερ «νικήθηκε» από τον Καμπαγιέρο στο πέναλτι του 51ου λεπτού.



Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας στο Κύπελλο Αγγλίας, ο Ρίγιαντ Μάχρεζ όχι μόνο επέστρεψε, αλλά έδωσε και την ασίστ στον Τζέιμι Βάρντι,= για το τελικό 1-0 της Λέστερ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την πρόκριση των «αλεπούδων» στην επόμενη φάση της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα του 5ου γύρου του FA Cup:

Παρασκευή 16/2

Λέστερ-Σέφιλντ 1-0
(66’ Βάρντι)

Τσέλσι-Χαλ 4-0
(2’, 32’ Γουίλιαμ, 27’ Πέδρο, 42’ Ζιρού)

Σάββατο 17/2

Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Σουόνσι (14:30)
Γουέστ Μπρομ-Σαουθάμπτον (17:00)
Μπράιτον-Κόβεντρι
Χάντερσφιλντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή 18/2

Ρότσντεϊλ-Τότεναμ (18:00)

Δευτέρα 19/2

Γουίγκαν-Μάντσεστερ Σίτι (21:55)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x