Stoiximan Super League

Μάνατζερ Γουακάσο: «Ψέματα τα περί Ελτσε, τελειώνουμε με τον Παναθηναϊκό»

Ο ατζέντης του Μουμπάρακ Γουακάσο, δηλώνει στο sportfm.gr ότι δεν ισχύουν τα περί Ελτσε και προσθέτει πως μέσα στις επόμενες δυο μέρες το θέμα με τον Παναθηναϊκό θα τελειώσει, μάλλον θετικά.

Καμία βάση δεν φαίνεται να έχουν τα ισπανικά σενάρια, σύμφωνα με τα οποία ο Μουμπάρακ Γουακάσο επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελτσε, κάτι που σημαίνει ότι η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό «χαλάει».

Το sportfm.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του Γκανέζου άσου, Εντουάρντο Κρνγιαρ, ο οποίος, μάλιστα, φάνηκε εκνευρισμένος με τα όσα γράφουν οι Ισπανοί για τον πελάτη του. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνουν όλα αυτά. Είναι ψέματα τα περί Ελτσε και Γουακάσο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο επ’ αυτού. Πιστέψτε με, δεν ισχύει κάτι τέτοιο», είπε, αρχικά, ο ατζέντης του Γουακάσο για να συνεχίσει, αναφερόμενος στα του Παναθηναϊκού.

«Εχουμε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και δουλεύουμε την υπόθεση για να έρθουμε στην Ελλάδα. Ο Μουμπάρακ περιμένει ένα χαρτί για να μείνει οριστικά ελεύθερος από τη Ρούμπιν και μετά θα έρθουμε στην Ελλάδα για να τελειώσει η μεταγραφή του. Πάνω σ’ αυτό δουλεύουμε και είμαι σε συνεχείς επαφές με τη διοίκηση της Ρούμπιν. Ο Μουμπάρακ θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Θεωρώ ότι μέσα στις επόμενες δυο μέρες όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει και θα έχουμε το χαρτί που θέλουμε», ήταν τα λόγια του.

Συνεπώς, φαίνεται πως ο… συναγερμός είναι άκυρος, μετά και τα δημοσιεύματα των Ισπανών, τα οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ατζέντη του Γκανέζου, είναι αναληθή.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x