Stoiximan Super League

Ψήφισε… επέκταση η Super League

Με ψήφους 13-1 ψηφίστηκε από τη Super League η αποδοχή της πρότασης επέκτασης του τηλεοπτικού συμβολαίου του πρωταθλήματος με τη Nova. Τι αποφασίστηκε για ΟΠΑΠ και Εργοτέλη.

«Πέρασε» από το ΔΣ της Super League η πρόταση για επέκταση συνεργασίας με τη Forthnet. Με ψήφους 13-1 (κατά ψήφισε η Ξάνθη, ενώ απουσίασε ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ δεν είχε δικαίωμα ψήφου, με τον Μάκη Γκαγκάτση) ψηφίστηκε η επέκταση του τηλεοπτικού συμβολαίου με τη Nova από το 2017 μέχρι το 2019.

Όσον αφορά στη νέα σύμβαση του ΟΠΑΠ, προτάθηκε η σύσταση μιας επιτροπής, η οποία θα κληθεί να εξετάσει όλες τις παραμέτρους προτού φέρει το θέμα προς ψήφιση. Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι οι ομάδες που απαρτίζουν την επιτροπή που θα συζητήσει τη νέα σύμβαση με τον ΟΠΑΠ κai για το ασυμβίβαστο όσων αφορά την ΑΕΚ.

Τέλος, σχετικά με την πρόταση της ΠΑΕ Εργοτέλης για υποβιβασμό δύο ομάδων αντί τεσσάρων από το φετινό πρωτάθλημα, η διοργανώτρια αρχή παρέπεμψε τους Ηρακλειώτες στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επί δεκατεσσάρων (14) ΠΑΕ που ήταν παρούσες στο Δ.Σ. της Super League, οι δεκατρείς (13) ΠΑΕ τάχθηκαν υπέρ της επέκτασης της Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους (2017-18 και 2018-19), ενώ διαφώνησε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία δεν παρέστη τυπικώς στο Δ.Σ , δια επιστολής της σημείωσε ότι «διαφωνεί στην επέκταση της συνεργασίας τη δεδομένη στιγμή και με τις υπάρχουσες συνθήκες». Η ΠΑΕ Πλατανιάς η οποία επίσης δεν παρέστη στο ΔΣ, δια επιστολής της συμφώνησε με την ως άνω επέκταση.

2/ Αποφασίστηκε καταρχήν, όπως το Πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-16 ξεκινήσει στις 22-23 Αυγούστου 2015.

3/ Ο Τελικός του Πρωταθλήματος Υποδομών της Super League Κ-15 θα διεξαχθεί στις 8 Απριλίου στo γήπεδο της ΠΑΕ Πλατανιάς (Περιβόλια Χανίων).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x