Αγγλία

«Ψήνει» Κουτίνιο ο Ντάνι Άλβες

Να αφήσει τη Λίβερπουλ για ομάδα που μπορεί να κατακτήσει τίτλους συμβούλεψε ο Ντάνι Άλβες τον συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας, Φιλίπε Κουτίνιο.

Συμβουλές για το μέλλον του Φιλίπε Κουτίνιο φέρεται πως έδωσε ο Ντάνι Άλβες όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει συνομιλήσει με τον παίκτη της Λίβερπουλ, λέγοντάς του πως πρέπει να σκεφτεί τη καριέρα του και τι μπορεί να πετύχει.

«Το ποδόσφαιρο είναι οι στιγμές που σου προσφέρουν χαρά. Η Λίβερπουλ έχει τεράστια ιστορία αλλά ο Φιλίπε πρέπει να σκεφτεί ότι μπορεί να παίξει στις κορυφαίες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει την ποιότητα να παίξει ακόμη και στη Μπαρτσελόνα», ήταν ορισμένα από τα λόγια του Άλβες.

Ο Κουτίνιο πριν λίγες μέρες είχε εκφράσει την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους και οι άνθρωποι της Λίβερπουλ ανησυχούν ότι ο ίδιος ο παίκτης θα ζητήσει να φύγει. Οι «κόκκινοι» δεν θέλουν καν να σκέφτονται αυτό το ενδεχόμενο, όμως ο Κλοπ έχει ξεκαθαρίσει πως όποιος παίκτης δεν θέλει να βρίσκεται στην ομάδα, θα αποχωρήσει.

Επιμέλεια: Στράτος Παυλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x