Αγγλία

«Ψήνει» Τόρες ο Μπενίτεθ!

Φερνάντο Τόρες, η επιστροφή; Σύμφωνα με τη Liverpool Echo, ο Ισπανός επιθετικός ετοιμάζεται να γυρίσει στην Αγγλία για χάρη της Νιούκαστλ, προκειμένου να ανταμώσει για τρίτη φορά με τον Ράφα Μπενίτεθ!

Μεταγραφικό… μπαμ «μαγειρεύει» ο Ράφα Μπενίτεθ!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Liverpool Echo, ο Ισπανός τεχνικός «ψήνει» τον Φερνάντο Τόρες να επιστρέψει στην Αγγλία για χάρη της Νιούκαστλ, προκειμένου, οι δυο τους, να συνεργαστούν για τρίτη φορά, μετά την τριετία 2007-2010 στη Λίβερπουλ και τη σεζόν 2012-2013 στην Τσέλσι!

Όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο 33χρονος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν φαίνεται να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε και θέλει να πάει κάπου για να παίζει! Άλλωστε… δεν τον πήραν και τα χρόνια, και παρότι τον ερχόμενο Μάρτη γίνεται 34 ετών, έχει την ποιότητα, ώστε να αγωνιστεί, λίγο ακόμα, σε top επίπεδο.

Με την «ενεργοποίηση» του Ντιέγκο Κόστα στους «ροχιμπλάνκος» από τον Γενάρη και έπειτα, μάλιστα, είναι δεδομένο πως η επιθυμία του να φύγει από την αγαπημένη του Ατλέτικο θα αυξηθεί -18 μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του με τους Μαδριλένους.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Ράφα Μπενίτεθ «έβγαλε» τον καλύτερο εαυτό του Ισπανού στράικερ στη Λίβερπουλ, καθώς ο Τόρες, υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του, πέτυχε 56 γκολ σε 69 εμφανίσεις με την κόκκινη φανέλα! Την ίδια στιγμή, είναι δεδομένο πως οι «καρακάξες» πρέπει να βελτιώσουν την επίθεσή τους, αφού έχουν πετύχει μόλις 11 γκολ σε 10 ματς, με τον βασικό τους φορ, Χοσελού, να έχει βρει δίχτυα μόνο δύο φορές…

Στο ίδιο ρεπορτάζ, πάντως, σημειώνεται πως τον Τόρες «τσεκάρει» και η Σαουθάμπτον…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x