Αγγλία

«Ψήνει» τρελή πρόταση για Ντράξλερ η Άρσεναλ

Τρομερή πρόταση ετοιμάζει η Άρσεναλ για τον Τζούλιαν Ντράξλερ, με την αγγλική ομάδα να θέλει να εκμεταλλευτεί την επιθυμία του παίκτη να φύγει από τη Βόλφσμπουργκ.

Ο Τζούλιαν Ντράξλερ έχει γνωστοποιήσει την επιλογή του να αποχωρίσει από τη Βόλφσμπουργκ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, μια εξέλιξη που έχει ανοίξει την όρεξη στην Άρσεναλ.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Αρσέν Βένγκερ θέλει να προσθέσει έναν ποιοτικό μεσοεπιθετικό στο ρόστερ των «κανονιέρηδων» και ο Γερμανός παίκτης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του.

Οι Λονδρέζοι εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν «κρούση» για τον ποδοσφαιριστή μέσα στις επόμενες μέρες για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του προπονητή τους και δεν θα διστάσουν να βγάλουν ένα τεράστιο ποσό από τα ταμεία τους, προκειμένου να τον φέρουν στο Νησί.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «λύκοι» αναζητούν μια προσφορά κοντά στα 60 εκ. ευρώ για να αποχωριστούν τον παίκτη. Όμως όσο περνάει ο καιρός και ο 22χρονος διεθνής συνεχίζει να είναι δυσαρεστημένος στη Γερμανία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ρίξουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις και να συναινέσουν σε μια μικρότερη πρόταση.

Εξελίξεις σε αυτήν την υπόθεση αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τον αγγλικό σύλλογο πάντως να διατηρεί το ξεκάθαρο προβάδισμα για την απόκτηση του Ντράξλερ.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x