Γενικά

Φρεντ: «Ή ο προπονητής ή εγώ» - Φλουμινένσε: «Ο προπονητής»

Τελεσίγραφο στην διοίκηση της Φλουμινένσε έθεσε ο Φρεντ ζητώντας από τον πρόεδρο να επιλέξει ή αυτόν ή τον προπονητή. Φήμες ότι ο σύλλογος τον "αδειάζει" και ψάχνει ανταλλαγή του με τον Πάτο.

Απίστευτα σκηνικά εκτυλίσσονται τις τελευταίες ώρες στο εσωτερικό της Φλουμινένσε, με πρωταγωνιστές τον Φρεντ, τον προπονητή της ομάδας, Λεβίρ Κούλπι, τον πρόεδρο, Πίτερ Σίεμσεν και την Κορίνθιας, που έχει μπει «σφήνα» για τον 32χρονο επιθετικό.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...

Ο Φρεντ αγωνίζεται στην Φλουμινένσε από το 2009, όταν και αποφάσισε να επαναπατριστεί έπειτα από τέσσερα χρόνια στην Λιόν. Λατρεύεται σαν Θεός στις τάξεις των οπαδών και είναι ένα εξαιρετικά σεβαστό πρόσωπο στο εσωτερικό του συλλόγου, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό με την παρουσία του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

O Λεβίρ Κούλπι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας στις αρχές Μαρτίου, αντικαθιστώντας τον Εντουάρντο Μπαπτίστα μετά την εκτός έδρας ήττα από την Μποταφόγκο (2-0). Κατάφερε άμεσα να «γυρίσει τον διακόπτη» και από την πρόσληψή του μέχρι σήμερα η Φλουμινένσε παραμένει αήττητη, έχοντας επτά νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες.

Μπορεί η παρουσία του στον πάγκο να έχει αναζωογονήσει την ομάδα, έχει όμως δυσαρεστήσει τον μεγάλο σταρ της ομάδας. Όχι απλά τον έχει δυσαρεστήσει, για την ακρίβεια τον έχει εξοργίσει. Όχι ότι έχει προηγούμενα μαζί του, αλλά η μεταχείριση που τυγχάνει από τον νέο προπονητή, είναι κάτι που ο Φρεντ δεν ανέχεται.

Ο Κούλπι, τον έχει κάνει αλλαγή στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, με πιο πρόσφατο αυτό της Κυριακής στην έδρα της Βόλτα Ρεντόντα (0-2). Κατά την επιστροφή της αποστολής στο Λαρανχέιρας, ο Φρεντ επισκέφθηκε τα γραφεία της διοίκησης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Πίτερ Σίεμσεν και του είπε: «Ή θα φύγω εγώ, ή ο προπονητής»!

Ζήτησε μάλιστα 25% αύξηση στα 200.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν μηνιαίως, λόγω της στάσης του προπονητή απέναντί του και λόγω του ότι μετά από «παρότρυνση» της διοίκησης στα τέλη του 2015, απέρριψε μια άκρως δελεαστική πρόταση από ομάδα του κινέζικου πρωταθλήματος.

Παρ' όλη την επιρροή που έχει ο Φρεντ στον σύλλογο και το «δέσιμο» με τον κόσμο, ο Σίεμσεν φαίνεται πως προτιμά να κρατήσει τον προπονητή. Αυτό μεταδίδει τουλάχιστον το «ESPN», που υποστηρίζει ότι αμφότερες οι απαιτήσεις του Βραζιλιάνου έπεσαν στο κενό, με τον πρόεδρο του συλλόγου να είναι μάλιστα αρκετά απογοητευμένος με την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή και τα προβλήματα που δημιουργεί.

Νέα αποκάλυψη έκανε χθες (11/4) το «Radio Globo», που αποκάλυψε ότι ο Φρεντ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την «Φλου» και πως στα γραφεία του συλλόγου έχει φθάσει μια πρόταση από την Κορίνθιας, για ανταλλαγή του 32χρονου φορ με τον Αλεξάντερ Πάτο.

Ο δεύτερος, αγωνίζεται στην Τσέλσι ως δανεικός από την Κορίνθιας, οι «μπλε» δεν θα ενεργοποιήσουν τον οψιόν αγοράς του και αν ο άλλοτε επιθετικός της Μίλαν δεν βρει κάτι αξιόλογο στην Ευρώπη, θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Διευθύνων σύμβουλος της Φλουμινένσε, αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Χόρχε Νίκολα πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξει σύντομα συμφωνία των δύο συλλόγων για ανταλλαγή των δύο ποδοσφαιριστών, ίσως και μέσα στον τρέχοντα μήνα.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x