Ισπανία

«Ψήνεται» επιστροφή Τιάγκο στην Μπαρτσελόνα!

Αφού βλέπουν πως η περίπτωση του Κουτίνιο δεν «τραβάει» οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα στρέφονται πλέον σε ένα «δικό» τους παιδί. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τιάγκο Αλκάνταρα της Μπάγερν Μονάχου.

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα είναι η Μπαρτσελόνα είτε τον Ιανουάριο, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Ισπανό μέσο να θεωρείται η πιο «σίγουρη» εναλλακτική επιλογή αν δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Κουτίνιο.

Μάλιστα, η ισπανική «Don Balon» αναφέρει πως ο 26χρονος μέσος θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου και να επιστρέψει στην πατρίδα του, καθώς θεωρεί πως πλέον οι συνθήκες είναι κατάλληλες.

Αυτό στηρίζεται στο γεγονός πως ο Αντρές Ινιέστα έχει φτάσει σε μια περίοδο της καριέρας του που χρόνο με το χρόνο τα πόδια του «βαραίνουν», και ο Τιάγκο φαντάζει ως ένας από τους ιδανικότερους αντικαταστάτες του, δεδομένου ότι γνωρίζει το περιβάλλον της Μπαρτσελόνα έχοντας ξεκινήσει από τις ακαδημίες της και παίζοντας και 5 χρόνια (2008-2013) στην πρώτη ομάδα.

Φυσικά, για να κινηθούν τελικά οι «Μπλαουγκράνα» για τον Τιάγκο πρέπει η Λίβερπουλ να επιμείνει στην θέση της, ότι ο Κουτίνιο δεν πωλείται, αφού ο Βραζιλιάνος είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή των διοικούντων τη Μπαρτσελόνα για το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x