Αγγλία

«Ψήνεται» επιστροφή του Άλεν στη Σουόνσι

Η Σουόνσι ψάχνει έναν παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία της γραμμή και ο Τζο Άλεν αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, σύμφωνα με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Η περίπτωση να βρει ο Τζο Άλεν μια θέση στη βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ έχει δυσκολέψει πολύ και η Σουόνσι θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση, φέρνοντάς τον πίσω στο «Liberty Stadium».

Σύμφωνα με το «goal.com», οι ιδιοκτήτες των «κύκνων» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη με σκοπό να τον πείσουν να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια.

Οι δηλώσεις του μεγαλοεπενδυτή των Ουαλών ήρθαν να ενισχύσουν τις μεταγραφικές φήμες: «Ο Άλεν είναι ένας παίκτης που κοιτάζουμε και σκεφτόμαστε να καταθέσουμε επίσημη πρόταση».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου: «Ο Άλεν ταιριάζει απόλυτα στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας και είναι ένα πρόσωπο που έχουν αγαπηθεί από τους φιλάθλους μας. Υπάρχουν πολλά άτομα που ενδιαφέρονται για αυτόν, αλλά ελπίζουμε πως θα τον κάνουμε δικό μας».

Ο 26χρονος μέσος έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους» που λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί πως η μετακίνηση του Ουαλού ποδοσφαιριστή από τη Σουόνσι στη Λίβερπουλ το 2012, κόστισε 18. εκ ευρώ.

Ο χαφ της ομάδας του Κλοπ έκανε 17 συμμετοχές στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ, πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x