Ιταλία

«Ψήνεται» σούπερ ανταλλαγή ανάμεσα σε Ίντερ και Παρί

Σούπερ ανταλλαγή είναι στα σκαριά, μεταξύ Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η πρώτη θέλει να αποκτήσει τον Ζούλιαν Ντράξλερ, μέσω της πιθανής μεταγραφής του Ζοάο Μάριο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Να εκμεταλευτεί το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Ζοάο Μάριο, θέλει η Ίντερ, συμπεριλαμβάνοντας στη συμφωνία και τον Ζούλιαν Ντράξλερ.

Οι Παριζιάνοι ενδιαφέρονται εδώ και καιρό για τον μεσοεπιθετικό και η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, υπο έναν όμως όρο.

Αυτός είναι να κάνει το ταξίδι για το Μιλάνο και ένας ποδοσφαριστής της Παρί, ως έμψυχο αντάλλαγμα στη συμφωνία, με τους «νερατζούρι» να θέλουν αυτός να είναι ο 23χρονος Γερμανός.

Ο Ντράξλερ από την άλλη που αποκτήθηκε από την Βόλφσμπουργκ έναντι 40 εκατ. ευρώ, αποτελεί «θύμα» της διαφαινόμενης απόκτησης του Νεϊμάρ, με αποτέλεσμα να μην είναι στα βασικά πλάνα για την νέα σεζόν.

Είναι ξεκάθαρο, ότι ο παίκτης θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που είναι διατεθειμένη να του προσφέρει η Ίντερ, πόσο μάλλον από την στιγμή που αγωνίζεται και στην ίδια θέσει με τον… φευγάτο Πέρισιτς.

Το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, όπου και θα δούμε εάν οι δύο ομάδες θα μπορέσουν να βρούν την χρυσή τομή για τους δυο αθλητές τους.

Επιμέλεια:Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x