Αγγλία

«Ψήνεται» τράμπα Γκουντογκάν-Τζέκο

Μπορεί στην Αγγλία να θεωρούν σίγουρη τη μεταγραφή του Γκοντογκάν στη Μαν. Γιουνάιτεντ, όμως η Ντόρμτουντ έχει άλλη άποψη, καθώς είναι έτοιμη να τον προσφέρει στη Σίτι για να κάνει δικό της τον Τζέκο.

Τι και αν όλοι θεωρούν «τελειωμένη» τη μεταγραφή του Ιλκάι Γκουντογκάν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Η Ντόρτμουντ φαίνεται να έχει άλλα σχέδια για τον 24χρονο μέσο, καθώς θέλει να τον... χρησιμοποιήσει προκειμένου να κάνει δικό της τον Έντιν Τζέκο.

Συγκεκριμένα, οι Βεστφαλοί ψάχνουν επιθετικό, μιας και ο Τσίρο Ιμόμπιλε πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο σύλλογο. Διακαής πόθος της διοίκησης είναι ο Βόσνιος φορ, μιας και γνωρίζει καλά το γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς είχε αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία για τέσσερα χρόνια με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ.

Η περίπτωση του ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι και γι' αυτό θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Γκουντογκάν, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι «πολίτες» θα βγουν στην αγορά για την απόκτηση ενός μέσου, μιας και ο Γιαγιά Τουρέ ετοιμάζεται να... κουνήσει μαντήλι.

Πέρα από αυτό, οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν έξτρα κίνητρο να πουν το ναι στον γερμανικό σύλλογο μιας και με μια τέτοια κίνηση θα τη... σπάσουν στη «μισητή» συμπολίτισσα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x