Stoiximan Super League

«Ψηστήρι» Γιαννακόπουλου στους επενδυτές για άμεση συμφωνία για την ΠΑΕ!

Αυτός είναι ο βασικός στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο αυριανό του ραντεβού με τους επενδυτές στο Λονδίνο. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως διαβάσατε νωρίτερα, θα ταξιδέψει αύριο για το Λονδίνο. Στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός superfoods θα έχει συνάντηση με τους ξένους επενδυτές, τους οποίους έχει στο πλευρό του για το πρότζεκτ Athens Alive.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο βασικός στόχος του κ. Γιαννακόπουλου είναι να προσπαθήσει να πείσει τους «συμπαίκτες» του να κάνουν μια σημαντική αλλαγή στο δικό τους πλάνο. Ποια είναι αυτή; Να προχωρήσουν άμεσα στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προτού καν να έχει ανάψει το πράσινο φως από την κυβέρνηση για το Athens Alive.

Ο κ. Γιαννακόπουλος θέλει την άμεση σωτηρία του «τριφυλλιού» και γι αυτό «τρέχει» τις όποιες εξελίξεις. Μετά την επιστολή προς τον Γιάννη Αλαφούζο, προχωράει ακόμη περισσότερο το θέμα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, για να προχωράει σε μια τέτοια κίνηση, να έχει πάρει κάποιες διαβεβαιώσεις από στελέχη της κυβέρνησης για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ. Η αυριανή συνάντηση με τους επενδυτές έχει μεγάλη αξία και ίσως από το αποτέλεσμα του ραντεβού στο Λονδίνο να κριθούν πολλά για τη συνέχεια. Οι συζητήσεις, επίσης, θα έχουν να κάνουν και με τα επόμενα βήματα για το πρότζεκτ, τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση και το ραντεβού που επίκειται με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισπεύδει τις διαδικασίες και μένει να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει αυτή η προσπάθεια τόσο για τη διάσωση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, όσο και για την υλοποίηση του μεγάλου έργου στο ΟΑΚΑ.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x