Γερμανία

Ψωνίζει από την Μπάγερν Μονάχου η Ντόρτμουντ!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της τρίτης φετινής της μεταγραφής βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την «BILD» να αναφέρει πως οι Βεστφαλοί θα κάνουν δικό τους τον Σεμπάστιαν Ρόντε της Μπάγερν Μονάχου.

Το 2013 της πήρε τον Μάριο Γκέτσε, το 2014 τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, προ λίγων εβδομάδων ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματς Χούμελς.

Ε, τώρα είναι η ώρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ να ψωνίσει από την Μπάγερν Μονάχου, με την «BILD» να αποκαλύπτει πως η ομάδα του Τόμας Τούχελ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Βαυαρούς, για τη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Ρόντε.

Βάσει του δημοσιεύματος οι δύο σύλλογοι είναι κοντά σε συμφωνία, με τη γερμανική εφημερίδα να πηγαίνει το θέμα ένα βήμα παρακάτω και να αναφέρει πως προορίζεται ουσιαστικά για αντικαταστάτης του Ιλκάι Γκιντογκάν, που οδεύει προς την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος πήγε στην Μπάγερν το καλοκαίρι του 2014 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, δεν κατάφερε όμως να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα. Φέτος, στην τελευταία σεζόν του Πεπ Γκουαρντιόλα, αγωνίστηκε μόλις σε 17 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ.

Η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει μεταξύ 8 και 12 εκατ. ευρώ και αν ολοκληρωθεί θα είναι η τρίτη φετινή της δευτεραθλήτριας Γερμανίας, μετά τους Μικέλ Μερίνο (19 ετών, κεντρικό χαφ από Οσασούνα) και Ουσμάν Ντεμπελέ (19 ετών, εξτρέμ από Ρεν).

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x