Stoiximan Super League

«Ψωνίζει» από το πάνω ράφι η ΑΕΚ

Ταβάρες, Βιγιάλμπα και Ντιακιτέ είναι οι πρώτοι στόχοι της ΑΕΚ, με την «Ένωση» να είναι έτοιμη να ψωνίσει από το πάνω ράφι και να δείξει με το «καλημέρα» τη νέα της νοοτροπία.

Το μεταγραφικό τουρ της ΑΕΚ ξεκινάει, με τους ανθρώπους της «Ένωσης» να αναχωρούν για την Ιβηρική χερσόνησο, ώστε να ξεκινήσει όσο το δυνατόν νωρίτερα ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Τόσο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όσο και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», αναχωρούν για την Πορτογαλία για να παρακολουθήσουν παιχνίδια και να ξεκινήσουν τις επαφές τους με τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.

Εκείνο που θέλουν στην ΑΕΚ, είναι να ψωνίσουν από το πάνω ράφι, κάτι που θα αποδεικνύει στην πράξη την αλλαγή νοοτροπίας στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Ένας από τους βασικότερους στόχους της ΑΕΚ είναι ο Γιοάν Ταβάρες της Εστορίλ, με τον 28χρονο αμυντικό να θεωρείται παίκτης επιπέδου...Τσάμπιονς Λιγκ που θα βοηθήσει την «Ένωση» να χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Στην ΑΕΚ θέλουν από νωρίς να πιέσουν την πλευρά του παίκτη και να προλάβουν τους ανταγωνιστές που μπορεί να μην έχουν «ξυπνήσει» ακόμα, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση του Σιμόες που... βγήκε.

Επιπλέον, η προσοχή της ΑΕΚ είναι στραμμένη και στην περίπτωση του Ντιακιτέ, τα προσόντα που οποίου έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων».

Αυτό που θέλουν πάντως είναι να τσεκάρουν και από κοντά τον παίκτη, για να σιγουρευτούν ότι δεν έχουν λάθος με την περίπτωση του.

Το «μεγάλο κόλπο» όμως παραμένει ο Έκτορ Βιγιάλμπα. Μετά το ταξίδι στην Πορτογαλία, ο επικεφαλής σκάουτερ της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Αργεντινή, όπου θα πάει για να εξετάσει ακόμα δύο περιπτώσεις.

Ο 21χρονος παίκτης της Σαν Λορέντζο, αποτελεί το «μπαμ» που θέλει να κάνει η Ένωση.

Ο παίκτης έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Ευρώπης, με την Ελλάς Βερόνα και τη Μπολόνια να επιχειρούν στο παρελθόν να τον πάρουν από τη Σαν Λορέντζο, δίχως αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x