Stoiximan Super League

«Πυρ και μανία» ήταν ο Τζαβέλλας!

Έξαλλος ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά το τέλος του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα αμυντικό να ξεσπά!

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα αμυντικό να ξεσπά στις δηλώσεις του!

«Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι θέλει. Εγώ ήρθα σήμερα εδώ να παίξω ποδόσφαιρο. Σεβάστηκα το παιχνίδι, τον αντίπαλο. Το να παίζεις και ένα γήπεδο να σε βρίζει σίγουρα δεν ήταν κάτι εύκολο για μένα, έχω ξαναζήσει όμως παρόμοιες καταστάσεις και αντέχω.

Ό,τι και να πω τώρα, αύριο το πρωί αυτές οι δηλώσεις μου θα είναι παντού και θα με χαρακτηρίζουν πάλι ως ένα κακό παιδί, έναν αλήτη και έναν άνθρωπο που προκαλεί και θέλει συνεχώς το κακό. Εγώ ήρθα να παίξω ποδόσφαιρο εδώ το ξανατονίζω και λυπάμαι που άφησα την ομάδα μου με δέκα παίκτες.

Εγώ δεν χτύπησα κανέναν. Ο αντίπαλός μου κέρδισε έξυπνα την δεύτερη κίτρινη και μπράβο του γι' αυτό. Από 'κει και πέρα δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ξαναλέω, εγώ αύριο ό,τι και αν πω, ό,τι κι αν κάνω θα είμαι πάλι το κακό παιδί. Δεν πειράζει όμως. Εγώ μέσα μου δεν είμαι καλά. Χάσαμε ένα παιχνίδι και αποβλήθηκα
», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Τζαβέλλας και συμπλήρωσε:

«Σας είπα και στην αρχή της χρονιάς πως κάποιες φορές πέρυσι είχα ξεφύγει με τα νεύρα μου. Προσπάθησα πολύ να το αλλάξω αυτό και έχω αποδείξει φέτος πως παίζω και τα δίνω όλα για την ομάδα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x