Γ' Εθνική

«Πυρά» Τοπαλίδη για Άρη

Επίθεση στη διοίκηση του Άρη εξαπέλυσε ο Γιάννης Τοπαλίδης αναφέροντας ως λανθασμένες κινήσεις την απομάκρυνση του Πάουλο Κάμπος και το σχηματισμό του ρόστερ.

Ο Άρης βρίσκεται σε βαθμολογική πτώση και ο Γιάννης Τοπαλίδης στοχοποιήσε τη νυν διοίκηση ως υπαίτια για την αγωνιστική κρίση της ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής της διοίκησης Γαλανού εκτιμά πως η απόλυση του Πάουλο Κάμπος και η ψευδαίσθηση της επάρκειας του ρόστερ για την άνοδο έχουν στοιχίσει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis»:

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Πριν την αλλαγή χρόνου η ομάδα ήταν αρκετά μπροστά στη βαθμολογία. Αυτοί που ανέλαβαν νόμιζαν ότι σίγουρα ο Άρης θα ανέβαινε, πράγμα που δεν είναι τόσο εύκολο. Αποφάσισαν να επιλέξουν έναν προπονητή που γνώριζα, τώρα τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, είναι η τελευταία λύση για να διορθωθεί η κατάσταση γιατί είναι πολύ πιθανόν πλέον να μην ανέβει ο Άρης αν και όλοι το θέλουμε».

Για το αν η αποχώρηση του Κάμπος είναι η αιτία της βαθμολογικής πτώσης: «Βέβαια. Όλο το τιμ που λειτουργούσε και άλλαξε αιφνιδίασε την ομάδα. Το πιο λογικό ήταν να συνεχίσουν έτσι, να βγει η ομάδα στη Β Εθνική και το καλοκαίρι να γίνουν αλλαγές. Ήταν λάθος νομίζω να αλλάξει όλο το τιμ. Αλλά αυτά είναι εσωτερικά της διοίκησης και δεν τα γνωρίζω».

Για τον Καλαϊτζίδη: «Πολύ πιθανόν να συμμαζέψει την κατάσταση. Αλλά πρέπει να πάρουμε τα πράγματα όπως είναι. Πριν αναλάβουμε εμείς ο κ. Καλαϊτζίδης ήταν προπονητής. Δεν έρχεται πρώτη φορά. Η ομάδα δεν πήγαινε τόσο καλά τότε κι αυτό είναι το ένα το κρατούμενο. Το ότι μπορεί να φέρει την αλλαγή με το να αλλάξεις προπονητή πολύ πιθανό να βοηθήσει την κατάσταση. Αυτό πρέπει να το λάβουν υπόψιν, αλλά από τη στιγμή βέβαια που κάνει κουμάντο ποιος να τους ελέγξει. Όποιον θέλουν κρατάνε και διώχνουν».

Για το μπάτζετ του Άρη που είναι το υψηλότερο της κατηγορίας: «Το να έχεις ένα μπάτζετ 700.000 ευρώ σημασία έχει τι επιλογές κάνεις. Δεν έχει σχέση ο αριθμός αλλά οι επιλογές που κάνεις. Το μπάτζετ από μόνο του δεν δίνει παιχνίδια. Έχουν την αξία όσων ξόδεψες; Από μόνο του βοηθάει στο να πάρεις και να κυνηγήσεις παίκτες αλλά δεν παίζει ποδόσφαιρο».
Επιμέλεια: Σταύρος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x