Stoiximan Super League

Πωρωμένος με ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου ο Γιώργος Σαββίδης!

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη παρακολούθησε την προπόνηση του ΠΑΟΚ και έμεινε… έκπληκτος από τη δουλειά, το πάθος και την οργάνωση που βγάζει η ομάδα, αποθεώνοντας τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους παίκτες.

Την… τρέλα του για τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ακόμα μια φορά ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ παρακολούθησε από κοντά τη σημερινή προπόνηση του δικεφάλου του βορρά και έμεινε… έκπληκτος από την οργάνωση και το κίνητρο που έχουν άπαντες για να φτάσουν ψηλά την ομάδα. Κάτι που «πίστωσε» στον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως την άλλη Πέμπτη (19/10) η προπόνηση θα διεξαχθεί ανοιχτή για τον κόσμο ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί στις 22 του μήνα (ματς το οποίο χαρακτήρισε ως το «μεγαλύτερο» στην Ελλάδα) και λόγω του ότι η Τούμπα θα είναι άδεια λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη

«Μόλις παρακολούθησα την προπόνηση της ομάδας μας και ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί τον ΠΑΟΚ τόσο οργανωμένο και συγκεντρωμένο. Όλοι έχουν υψηλό κίνητρο και δουλεύουν σκληρά! Αυτό, πραγματικά, με εξέπληξε και είναι εντελώς δουλειά του Ράζβαν (σ.σ Λουτσέσκου). Αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά και πραγματικά πιστεύω σε αυτούς τους τύπους.

Είναι κρίμα που οι οπαδοί μας πρέπει να μείνουν μακριά από τους παίκτες και τον προπονητή για τόσα πολλά παιχνίδια. Γιατί είμαι σίγουρος πως μόνο η δική σας ενέργεια θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Γι αυτό το λόγο αποφασίσαμε να κάνουμε ανοιχτή προπόνηση για όσους δεν είναι αδιάφοροι, για όσους είναι πραγματικά άρρωστοι με αυτή την ομάδα. Την επόμενη Πέμπτη (19/10) στην Τούμπα, πριν από το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ελλάδας, περιμένουμε τη δική σας στήριξη και ζητούμε από τον καθένα να είναι και κοντά και στην ομάδα μας και τον προπονητή. Θα ενημερωθείτε σύντομα από την ΠΑΕ.

ΥΓ: Εκεί που τελειώνει η λογική, ξεκινάει ο ΠΑΟΚ! Όλοι Τούμπα. #Μία πόλη, μία ομάδα»
.

Just watched training of our team, I’ve honestly never seen PAOK so organised, motivated, hard working and concentrated, that really surprised me and this is totally work of Razvan!This team can only fly high and I truly believe in these guys. Its a pitty that fans have to stay far away from players and coach for so many games. Because I’m sure that only your energy will boost team's confidence. For that reason we decided to make an open training for all fans who are not indifference , for those who are really ill with this team. Next Thursday in Toumba before the biggest derby in Greece we wait for your support and we ask everybody to be there close to the team and to the coach. You ll be informed soon from PAE. P.S. Ekei pou teleionei i logiki, ksekinaei o PAOK! Oloi Toumba!! ! #miapoli #miaomada

A post shared by @georgiss.s on

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x