Γενικά

Πώς «δικαιολόγησε» ο Δώνης την εξαφάνισή του

Ο Γιώργος Δώνης προσπάθησε να υποβαθμίσει την είδηση της εξαφάνισής του τονίζοντας πως έγινε θέμα προς… κατανάλωση από τα ΜΜΕ, αλλά μάλλον δεν έπεισε κανέναν.

Παρότι η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνισή του και οι αρχές τον αναζητούσαν μάταια για περίπου 48 ώρες, ο Γιώργος Δώνης θέλησε να υποβαθμίσει την υπόθεση υποστηρίζοντας πως έγινε θέμα προς… κατανάλωση από τα ΜΜΕ.

«Ήταν προγραμματισμένο να πάω στο Ντουμπάι. Έφυγα πολύ αργά και έχασα το κινητό μου. Τα παιδιά μου φοβήθηκαν, γιατί έχω πολύ συχνή επικοινωνία και απόρησαν. Το θέμα λύθηκε πολύ γρήγορα, αλλά ξέρετε, τα κλικ υπερισχύουν. Το ζήτημα ήταν καθαρά προσωπικό και σχετιζόταν και με θέμα συγγενικού μου προσώπου. Ήξερα ότι θα βγει το θέμα. Έγινε για το κλικ», δήλωσε σε επίσκεψή του στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ ο 47χρονος τεχνικός αλλά μάλλον δεν έπεισε κανέναν.

Σύμφωνα με την δήλωση εξαφάνισης της οικογένειάς του στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς το βράδυ της Πέμπτης 23/3, τα ίχνη του Γιώργου Δώνη χάθηκαν τα μεσάνυχτα της προηγούμενης μέρας (Τετάρτη 22/3), ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε, ο γιος του, Τάσος, εγκατέλειψε την αποστολή της εθνικής Ελπίδων, δεν ακολούθησε την ομάδα στην Πολωνία και ταξίδεψε εσπευσμένα στην Αθήνα προκειμένου να συνδράμει στην αναζήτηση του πατέρα του.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πώς από το βράδυ της Τετάρτης (22/3) έως το βράδυ της Παρασκευής (24/3) όταν εντοπίστηκε, ο Γιώργος Δώνης-ακόμη κι αν είχε χάσει το κινητό του-δεν βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει με την οικογένειά του. Και παρότι είναι σεβαστό για προσωπικούς λόγους να μη θέλει να επεκταθεί επί του θέματος, είναι λάθος να κατηγορεί τα ΜΜΕ που παρουσίασαν την είδηση και δεν την… επινόησαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x