Αγγλία

Πώς ο Μουρίνιο θα βοηθήσει τον Κλοπ στο ματς με την Γουέστ Μπρόμγουϊτς

Η Λίβερπουλ δεν πήρε τη νίκη κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά έκανε την καλύτερη προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου.

Το θέαμα δεν… ξεχείλιζε από το ντέρμπι του Άνφιλντ, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ βλέπει να ισχύει το «ουδέν κακό αμιγές καλού». Ερωτηθείς για το αν η αμυντική (έως και αρνητική) τακτική του Ζοσέ Μουρίνιο θα μπορούσε να βοηθήσει την Λίβερπουλ, ο Γερμανός προπονητής απάντησε θετικά: «Το να αμύνεσαι στις μεγάλες μπαλιές είναι σημαντικό, ήταν πολύ σημαντικό στο ματς με την Μάντσεστερ και θα είναι σημαντικό στην επόμενη αναμέτρηση».

Ο προπονητής της Λίβερπουλ εξήγησε πώς μπορεί να του φανεί χρήσιμη η εμπειρία του ντέρμπι: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ομάδα που υπερτερεί σε δύναμη και φυσική κατάσταση. Εμείς έχουμε πολλούς ψηλούς ποδοσφαιριστές. Τα πήγαμε καλά αν και δεν είδα να υπάρχει πλεονέκτημα για κάποιον από τους δύο. Τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια παρόμοια κατάσταση (κόντρα στην Γουέστ Μπρομ). Πάντα σου φαίνονται χρήσιμα ορισμένα πράγματα από την προηγούμενη αναμέτρηση. Από την άλλη, πρόκειται πάντα για ένα διαφορετικό παιχνίδι», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x