Αγγλία

Ραντεβού Πεπ – Ζοσέ στο Λιγκ Καπ

Στην άκρη αφήνουν το πρωτάθλημα οι ομάδες στο Νησί, με την προσοχή να στρέφεται στο Λιγκ Καπ. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μάντσεστερ με την πρώτη κόντρα Γκουαρδιόλα - Μουρίνιο.

Έφτασε η ώρα για ακόμα μια μάχη ανάμεσα στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Ζοσέ Μουρίνιο, που διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για δεύτερη φέτος στην φάση των «16» του Λιγκ Καπ.

Σίγουρα θα είναι ένα αλλιώτικο ντέρμπι του Μάντσεστερ, αφού για πρώτη φορά η κόντρα του Καταλανού με τον Πορτογάλο, μεταφέρεται στην ιστορικότερη διοργάνωση στο Νησί, με τον Γκουαρδιόλα να έχει πάρει τον «αέρα» από τον Special One, μετά τη νίκη του στο πρώτο παιχνίδι που βρέθηκαν αντίπαλοι για το πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από γκέλα, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έρχεται έχοντας συντριβεί στο πρωτάθλημα από την Τσέλσι με 4-0, την ώρα που ούτε η Μάντσεστερ Σίτι μπόρεσε να κερδίσει το Σαββατοκύριακο, αφού έμεινε στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον. Η νίκη λοιπόν στο ντέρμπι του Λιγκ Καπ θα έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία για όποιον καταφέρει να την πάρει στο τέλος.

Με σπουδαίο ματς ανοίγει σήμερα η αυλαία της φάσης των «16» με την Λίβερπουλ που παραμένει αήττητη εδώ και εννιά σερί ματς, να υποδέχεται την Τότεναμ που έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι δύο ομάδες πάντως, σίγουρα θα παραταχθούν με αρκετές ρεζέρβες, αφού Κλοπ και Ποτσετίνο θέλουν σίγουρα να ξεκουράσουν τους παίκτες τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των «16» του Λιγκ Καπ

Τρίτη 25/10

Μπρίστολ – Χαλ 21.45
Λιντς – Νόργουιτς
Νιουκάστλ – Πρέστον
Λίβερπουλ – Τότεναμ
Άρνεναλ – Ρέντινγκ

Τετάρτη 26/10

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 21.45
Σαουθάμπτον – Σάντερλαντ
Μαν. Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 22.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x