Stoiximan Super League

Ραντεβού στη Λιέγη για Λουντ, μνηστήρας και από Αγγλία

Κρίσιμη είναι η τρέχουσα εβδομάδα για την πώληση του Ρόμπιν Λουντ. Επαφή με ανθρώπους της Σταντάρ στη Λιέγη θα έχει ο Παναθηναϊκός, που μαζί με τον παίκτη περιμένουν κάτι και από Αγγλία.

Ο Παναθηναϊκός επείγεται για ρευστό, προκειμένου να καταβληθούν οι δόσεις του Οκτωβρίου στους παίκτες και να μην αποκτήσουν δικαίωμα προσφυγής στο τέλος του μήνα. Η πώληση παικτών είναι μονόδρομος και πιο κοντά σε κάτι τέτοιο βρίσκεται ο Ρόμπιν Λουντ. Άνθρωπος που ενεργεί για λογαριασμό των «πράσινων» θα έχει συνάντηση στη Λιέγη με τη διοίκηση της Σταντάρ που δεδομένα ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή και από την επαφή αυτή θα προκύψουν τα «θέλω» των δύο πλευρών. Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός προτιμά την Αγγλία, από την οποία επίσης υπάρχει ενδιαφέρον και είναι πιθανό να προκύψει πρόταση που θα είναι στο ύψος που επιθυμεί ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» θα ήθελαν πολύ το θέμα να κλείσει άμεσα, προκειμένου να μπει ρευστό στα ταμεία της ΠΑΕ και να πληρωθούν οι παίκτες. Παράλληλα ελπίζουν σε γεμάτη Λεωφόρο στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, προκειμένου να υπάρξουν κι από εκεί κάποια έσοδα. Μέχρι στιγμής η προπώληση δεν ήταν ιδιαίτερα «ζωηρή», αλλά από σήμερα που απελευθερώνεται η πώληση των εισιτηρίων και για τα μη μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο κόσμος θα σπεύσει να κλείσει θέση και να βοηθήσει την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x