Super League 2

Ράντι: «Για αυτό ήρθα στον ΟΦΗ»

Τον λόγο για τον οποίο αποδέχθηκε την πρόταση του ΟΦΗ εξήγησε ο Ιμπαν Ράντι, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ΠΑΕ.

O γρήγορος εξτρέμ που έχει καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα, Ιμπαν Ράντι, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος από το πρότζεκτ, που του παρουσίασαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, στη συμφωνία μαζί του, η οποία είναι για δυο χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 28χρονος άσος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου

Για τις πρώτες του μέρες στον ΟΦΗ: «Βλέπω ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ, θέλουν να φέρουν ξανά την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα και για το λόγο αυτό, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκαναν. Έπαιζα στην Α' κατηγορία της Κύπρου και θέλω με τον ΟΦΗ να αγωνιστώ στην Σούπερ Λίγκα Ελλάδος. Για αυτό το λόγο ήρθα».

Για τα πράγματα που ξέρει για την ομάδα του Ηρακλείου: «Ξέρω τα πάντα για τον ΟΦΗ. Επαιξα στην Ελλάδα και ξέρω ότι είναι απο τις πιο ιστορικές ομάδες, με ένα φανταστικό γήπεδο και ένα υπέροχο κόσμο. Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ομάδας αυτής».

Για το πρωτάθλημα της Football league, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θέλει προσοχή. Ειδικά τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες, θέλουν πολύ προσοχή. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να είναι σοβαρός σε όλα τα παιχνίδια. Απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Ετσι θα τα καταφέρουμε».

Για την εμπειρία στο κυπριακό πρωτάθλημα, όπου και αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αρη Λεμεσού: «Ήταν μια καλή εμπειρία για μένα, όμως μου αρέσει πολύ και το Ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x