Ιταλία

Ραϊόλα για Μπαλοτέλι: «Αξίζει 100 εκατ. ευρώ»

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάριο Μπαλοτέλι…

Παρά το γεγονός ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει καταφέρει να στεριώσει σε μια ομάδα και να ξετυλίξει το ταλέντο που (ισχυρίζεται ότι) έχει, o Μίνο Ραϊόλα υποστηρίζει ότι ο παίκτης του θα έπρεπε να βρίσκεται ψηλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο: «Στην Ιταλία είναι Νο1. Αξίζει 100 εκατ. ευρώ, αλλά έχει μείνει ελεύθερος και γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν διαπραγματεύσεις».

Ο διάσημος ατζέντης αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με μεγάλα ονόματα συλλόγων προκειμένου να βρεθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ιταλού ποδοσφαιριστή: «Ο Μάριο είναι έτοιμος να επιστρέψει. Ήδη διαπραγματεύομαι με πολλές ομάδες από Αγγλία και Ιταλία. Έχω μιλήσει με Γιουβέντους, Ρόμα, Νάπολι και Ίντερ».

Μία ιταλική ομάδα, ωστόσο, αποκλείεται να τον αποκτήσει: «Μίλαν; Όχι. Διότι είναι εκεί ο Μιραμπέλι (αθλητικός διευθυντής της Μίλαν) και δεν μπορώ να μιλήσω μαζί του. Δεν είναι του επιπέδου μου».

Θυμίζουμε ότι η κόντρα Ραϊόλα-Μιραμπέλι ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι όταν κυκλοφόρησε η φήμη περί αποχώρησης ενός άλλου ποδοσφαιριστή-πελάτη του από την Μίλαν, τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα: «Ο Τζίτζιο πήρε μια απόφαση και αυτή ήταν να παραμείνει στη Μίλαν. Το σέβομαι. Αν μου πει ότι θέλει να φύγει, θα ξεκινήσω τις διαδικασίες αμέσως, διότι υπάρχουν σπουδαίες προσφορές. Στην πραγματικότητα, αν εξαρτιόταν από εμένα, ο Τζίτζιο έπρεπε να φύγει από τη Μίλαν» τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x