Ισπανία

Ράκιτιτς: «Οι ήττες από τη Ρεάλ μας συσπείρωσαν»

Μέσα από την απώλεια του ισπανικού Σούπερ Καπ έχει επέλθει η καλή εικόνα της Μπαρτσελόνα στα μετέπειτα παιχνίδια, σύμφωνα με τον Ίβαν Ράκιτιτς.

Οι δύο οδυνηρές ήττες από την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτές που, σύμφωνα με τον Ίβαν Ράκιτιτς, άλλαξαν το «τσιπάκι» στην Μπαρτσελόνα και ώθησαν τους παίκτες σε συσπείρωση και στην εικόνα που παρουσιάζουν στα τελευταία παιχνίδια.

«Η απώλεια του Σούπερ Καπ μας συσπείρωσε και μας βοήθησε να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ» δήλωσε στην «Marca» ο Κροάτης μέσος και συμπλήρωσε:

«Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε δυναμικά απέναντι στην ομάδα που μας απέκλεισε πέρυσι και νομίζω ότι είναι δύσκολο να παίζει κάποιος εναντίον μας όταν αγωνιζόμαστε στο επίπεδο που φτάσαμε την Τετάρτη».

Για τον Ράκιτιτς ο ρόλος του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι κομβικός τόσο για την απόδοση της Μπαρτσελόνα, όσο και για την δική του, αφού η εμπιστοσύνη του Ισπανού τεχνικού στο «πρόσωπο» του τον ωθεί να παίξει καλύτερα.

«Κάθε προπονητής έχει διαφορετικές ιδέες και φιλοσοφία, και βλέπω ότι αυτός (σ.σ. ο Βαλβέρδε)» έχει εμπιστοσύνη σε μένα. Νιώθω πολύ άνετα έτσι και ανυπομονώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι για να κρατήσω τη θέση μου στην εντεκάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Κροάτης μέσος.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x