Ισπανία

Ράμος: «Θέλω την Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα»

Σαφή θέση υπέρ της παραμονής της Μπαρτσελόνα στη La Liga μετά τις αμφιβολίες που δημιούργησε η υπόθεση της ανεξαρτητοποίησής της πήρε ο Σέρχιο Ράμος. Τι είπε για τη σχέση του με τον Πικέ.

Ο Σέρχιο Ράμος γνωρίζει καλά πως η κόντρα Ρεάλ και Μπαρτσελόνα κάνει και τις δύο ομάδες καλύτερες, γι’ αυτό και δεν θα ήθελε μια ισπανική λίγκα χωρίς τους «μπλαουγκράνα», όπως πιθανολογείται μετά την υπόθεση της ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας. Παράλληλα υπερασπίστηκε τον Ζεράρ Πικέ, μίλησε για τη σχέση του με τα ΜΜΕ, το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και το θέμα του συμβολαίου του.

Αναλυτικά, ο Σέρχιο Ράμος μίλησε για:

-την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας: «Δεν μπορώ να το πιστέψω πως η πλειοψηφία θέλει ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας. Εγώ σίγουρα προτιμώ η Μπαρτσελόνα να παίζει στο δικό μας πρωτάθλημα. Πάντως περισσότερο με ανησυχεί που ο ύμνος της Ισπανίας δεν έχει λόγια. Θα ήθελα να έχει στίχους, ζηλεύω τις άλλες χώρες γι’ αυτό. Πιστεύω πως θα έκανε καλό στην πατρίδα μας».

-τις σχέσεις του με τον Πικέ: «Είναι λάθος να συγχέουμε τον αθλητισμό με την πολιτική. Η συμπεριφορά του Πικέ στην εθνική ήταν πάντα υποδειγματική, ό,τι κι αν πιστεύει ο καθένας. Παλιότερα δεν είχαμε καμία σχέση. Αν συγκρίνεις τη σχέση μας τώρα με την παλιότερη, τώρα τα πάμε μια χαρά. Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας, γιατί παίζουμε μαζί κι όταν αυτό συμβαίνει ξέρουμε πως συνθέτουμε ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα στον κόσμο».

-τα όσα γράφονται για εκείνον στα ΜΜΕ: «Δεν λέω πως όλα όσα γράφονται είναι ψέματα, αλλά συχνά όταν δεν υπάρχουν θέματα, γράφονται κάποια πράγματα χωρίς να ελέγχονται αν είναι πραγματικά ή όχι. Όσα χρόνια είμαι στη Ρεάλ διάβασα πολλά πράγματα για μένα που ήταν ασεβή και απαράδεκτα. Μπορεί ο καθένας να γράψει αν έπαιξα καλά ή όχι, αλλά όταν ξεπερνάς τα αθλητικά όρια, το θέμα γίνεται προσωπικό».

-το -8 στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να χάνουμε τόσους βαθμούς. Η ήττα από την Τζιρόνα μάς πόνεσε. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλοί αγώνες και η διαφορά των οκτώ βαθμών έχει ανατραπεί και στο παρελθόν».

-το θέμα του συμβολαίου του: «Δεν έχουμε συζητήσει. Έχω συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια κι όσο ξυπνάω κάθε πρωί με την ίδια όρεξη, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τον πρόεδρο. Θα τα βρούμε σε δύο λεπτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x