Αγγλία

Ράμσεϊ: «Θα έρθουν πολλά γκολ από τον Λακαζέτ»

Τα καλύτερα λόγια για τον Αλεξάντρ Λακαζέρ, είπε ο Άαρον Ράμσεϊ, που «έπλεξε το εγκώμιο» του νέου του συμπαίκτη στην Άρσεναλ.

Μόνο θετικές εντυπώσεις έχει μέχρι στιγμής από το νέο μεταγραφικό απόκτημα στην γραμμή της επίθεσης των «κανονιέρηδων», ο διεθνής Ουαλός μέσος, ο οποίος πιστεύει πως ο Γάλλος επιθετικός θα πετύχει πολλά γκολ ακόμη με την φανέλα της ομάδας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Κυπελλούχων Αγγλίας, ο Ράμσεϊ δήλωσε μεταξύ άλλων για τον νέο του συμπαίκτη:

«Νομίζω ότι έκανε ένα καλό ξεκίνημα. Είναι πολύ καλός τεχνικά, καθαρός με τα αγγίγματα του, όταν παίζει με την μπάλα, αλλά και ένας μεγάλος εκτελεστής. Έχουμε δει φανταστικά τελειώματα από αυτόν και είμαι σίγουρος πως θα υπάρξουν ακόμα πιο πολλά.

ΟΛακαζέτ ζει φανταστικές στιγμές εδώ πέρα, όπως ζούμε και εμείς που τον έχουμε εδώ. Η κατανόηση του στο παιχνίδι είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής. Του αρέσει να παίζει στο βάθος και να τροφοδοτεί τους συμπαίκτες του. Του αρέσει να αστεΐζεται εκτός του αγωνιστικό χώρου και έχει προσαρμοστεί καλά στην Άρσεναλ».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x