Αγγλία

Ρανιέρι: «Ο Μαχρέζ έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια»

Αισιόδοξος για την παραμονή του Ριγιάντ Μαχρέζ παρά τους πολλούς μνηστήρες για την απόκτησή του δήλωσε ο προπονητής της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι υπενθυμίζοντας πως έχει συμβόλαιο.

Πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από τη Λέστερ ο Ριγιάντ Μαχρέζ. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι φρόντισε να επαναλάβει πως ο κορυφαίος παίκτης της περασμένης σεζόν θα παραμείνει στο «King Power Stadium», ενώ εξήγησε το λόγο που ο παίκτης δεν χρειάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του από τώρα.

«Έχω συνηθίσει να μιλάω γι' αυτά τα πράγματα. Αλλά είναι σημαντικό οι παίκτες μου να πιστέψουν σ' αυτή τη νέα κατάσταση. Είναι φυσιολογικό να θέλουν τον Μαχρέζ και άλλους παίκτες, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας. Μιλάω πολύ μαζί του και ελπίζω αυτό να τον βοηθήσει. Ο πρόεδρος μου είπε στις αρχές, όταν μιλήσαμε, ότι χρειάζεται να τους κρατήσουμε όλους. Ο Καντέ είχε ρήτρα και ήθελε να φύγει, αλλά οι άλλοι έμειναν μαζί μας», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσο για το γεγονός ότι Αλγερινός άσος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, ανέφερε: «Έχει συμβόλαιο για τρία ακόμα χρόνια. Γιατί πρέπει να υπογράψει; Έχει χρήματα και τα πάντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x