Αγγλία

Ρανιέρι: «Ο Μαχρέζ πρέπει να μείνει»

Την επιθυμία να παραμείνει και φέτος ο Ριγιάντ Μαχρέζ στη Λέστερ και να μην… υποκύψει στις «σειρήνες» άλλων ομάδων τόνισε ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Μετά τον Ενγκολό Καντέ, η Λέστερ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να χάσει έναν ακόμα μεγάλο σταρ της, τον Ριγιάντ Μαχρέζ.

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προσέγγιση του παίκτη από την Άρσεναλ, έχουν θορυβήσει τον προπονητή της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος προέτρεψε τον Αλγερίνο να μην εγκαταλείψει το «King’s Power Stadium».

«Νομίζω ότι ο Μαχρέζ είναι ιδιαίτερα σημαντικός για μας. Είναι ο δικός μας σταρ. Αν είναι να φύγει για κάποια άλλη μεγάλη ομάδα, όπου θα υπάρχουν επίσης αρκετοί αστέρες, ποιος ο λόγος; Μείνε μαζί μας, είναι πολύ καλύτερα», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός στο ESPN.

«Τον ξέρω καλά, με ξέρει και εκείνος επίσης και καταλαβαίνω το ποτέ παίζει εκείνος καλά και τον κρατάω μέσα στον αγώνα. Πιθανώς άλλοι προπονητές θα τον έβγαζαν εκτός σε περίπτωση που δεν ήταν σε καλή φόρμα. Για τον Ριγιάντ είναι σημαντικό να του δίνεις αυτοπεποίθηση, αλλά απογοητεύεται όταν βρίσκεται στον πάγκο. Πιστεύω και ελπίζω να μείνει σε μας γιατί είναι απαραίτητος για την ομάδα», συμπλήρωσε ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x