Αγγλία

Ρανιέρι: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Πιο περήφανος από ποτέ δεν θα μπορούσε να είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς η νίκη της Λέστερ επί της Κλαμπ Μπριζ (2-1) «κλείδωσε» την πρόκριση των «αλεπούδων» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Είναι ένα ακόμα ταξίδι. Δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσει, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι απίστευτο! Στην κορυφή του ομίλου, πώς; Eίμαι πολύ χαρούμενος και παράλληλα περήφανος. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες, τον πρόεδρο, τους φιλάθλους, για όλους», ήταν τα λόγια του Ιταλού κόουτς μετά τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του κόντρα στους Βέλγους, εφιστώντας πλέον την προσοχή στις υποχρεώσεις ... εντός Νησιού, εκεί όπου η Λέστερ διαγράφει αντίθετη πορεία σε σχέση με το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Τώρα που ο όμιλος έχει ‘καθαρίσει’, είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Θέλω να πιέσω τους παίκτες μου να το σκεφτούν αυτό. Είμαστε αρκετά κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και επομένως πρέπει να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο με αυτό του Τσάμπιονς Λιγκ».

Όσο για το αν ο ίδιος έχει κάποια ειδική προτίμηση ως αντίπαλο της Λέστερ στους «16» της διοργάνωσης, ανέφερε: «Δεν έχει σημασία για μας. Είναι σημαντικό πάντως να παίξουμε και να το ευχαριστηθούμε με τους φιλάθλους μας».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x