Αγγλία

Ρανιέρι: «Θα ήθελα συμβόλαιο για έξι ή επτά χρόνια»!

Να αποτελέσει η Λέστερ το κύκνειο άσμα στην προπονητική του καριέρα επιθυμεί ο Κλαούντιο Ρανιέρι, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε. «Ο πρώτος στόχος, έχει επιτευχθεί», ανέφερε.

Τα μακροπρόθεσμα πλάνα στην προπονητική του καριέρα αποκάλυψε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Kicker».

Ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως θα ήθελε να επεκτείνει για έξι ή επτά χρόνια την συνεργασία του με την Λέστερ, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ο μοναδικός στόχος της ομάδας για την φετινή σεζόν, αυτός της παραμονής, έχει ήδη επιτευχθεί.

«Είμαι χαρούμενος εδώ και δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο αλλαγής. Νομίζω πως η Λέστερ θα είναι η τελευταία στάση στην προπονητική μου πορεία. Ελπίζω να μου προσφέρουν ένα πολυετές συμβόλαιο, για έξι ή επτά χρόνια και να τελειώσω εδώ την καριέρα μου», ανέφερε.

«Αν ήμασταν η Τσέλσι, η Άρσεναλ, η Σίτι ή η Γιουνάιτεντ, θα ήμασταν σχεδόν βέβαιοι για τον τίτλο. Η Λέστερ, όμως, είναι ένα μικρό κλαμπ και πρέπει να κάνουμε αργά βήματα, να τα δώσουμε όλα για τον τίτλο. Το ότι είμαστε σίγουρα εντός της τετράδας είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και ελπίζω να μην αισθανθούμε ξαφνικά πίεση στα τελευταία παιχνίδια», πρόσθεσε.

«Ο πιο σημαντικός στόχος που είχαμε θέσει, να παραμείνουμε δηλαδή στην Premier League, έχει ήδη επιτευχθεί. Το όμορφο της ιστορίας, είναι ότι σε μια εποχή που όλοι μετράνε μονάχα τα χρήματα, έχουμε δώσει ελπίδα στους πιο ρομαντικούς ποδοσφαιρόφιλους», υποστήριξε ο Ιταλός τεχνικός, αποκαλύπτοντας τέλος τα λόγια που είπε στους ποδοσφαιριστές του, όταν το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε την Λέστερ.

«Τους είπα ότι τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, τους ανέλυσα μερικές ιδέες μου γύρω από το ποδόσφαιρο και συμφωνήσαμε ότι θα έχουν δύο μέρες ρεπό ανά εβδομάδα»!

Θυμίζουμε πως ο 64χρονος πλέον προπονητής, έχει περάσει από 15 ομάδες κατά την εικοσαετή του καριέρα: Λαμετίνι, Πουτεολάνα, Κάλιαρι, Νάπολι, Φιορεντίνα, Βαλένθια (δύο φορές), Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι, Πάρμα, Γιουβέντους, Ρόμα, Ίντερ, Μονακό, την Εθνική Ελλάδος και τώρα την Λέστερ, η οποία βρίσκεται στο +7 από την δεύτερη Τότεναμ, έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Premier League.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x