Ιταλία

Ρανιέρι: «Θυμίζει καρχαρία η Γιουβέντους-Ελεύθερος σκοπευτής ο Ιγκουαΐν»

Την άποψη πως η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει το Champions League εξέφρασε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Corriere dello Sport».

Απόλυτα βέβαιος για κατάκτηση του Champions League από τη Γιουβέντους εμφανίστηκε ο πρώην προπονητής της εθνικής Ελλάδας, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Την τελευταία τριετία οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν ηττηθεί σε δύο τελικούς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού της Ναντ έχουν τα φόντα να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

«Θεωρώ πως η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει το Champions League. Δεν υποτιμώ την Τσέλσι και την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά η «Γιούβε» διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την κατάκτηση του τροπαίου. Θυμίζει καρχαρία. Όταν βρίσκεται στο νερό και μυρίζει το αίμα δεν αφήνει τη λεία της να φύγει. Αναμφίβολα διαθέτει χαρακτήρα, αξιοθαύμαστη ψυχική δύναμη και παίκτες με προσωπικότητα» ανέφερε ο Ρανιέρι.

Επιπλέον ο ιταλός κόουτς εκθείασε το σέντερ φορ της «Βέκια Σινιόρα», Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

«Ο Γκονζάλο είναι γεννημένος πρωταθλητής. Θα τον χαρακτήριζα ελεύθερο σκοπευτή. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές. Έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και δεν τίθεται συζήτηση για την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του Ιγκουαΐν» επισήμανε ο 66χρονος προπονητής.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x