Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως είχαν πρόβλημα στην τελική πάσα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το ποδόσφαιρο που παίζουν και «αποθέωσε» τους φίλους της ομάδας που την ακολούθησαν στη θεσσαλική πόλη.

Αναλυτικά: «Από την στιγμή που οι δυο ομάδες ήταν στην ίδια θέση, ήταν μια ευκαιρία για εμάς να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι. Είχαμε κάποια προβλήματα στο παιχνίδι στην τελική πάσα, αλλά και στις μονομαχίες. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς, θα είχαμε πάρει το παιχνίδι νωρίτερα.

Πριν δυο μήνες ήμασταν χαμηλά, πλέον βρισκόμαστε στην εξάδα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για το επίπεδο ποδοσφαίρου που έχουν φτάσει να παίζουν. Ξεχωριστή μνεία θέλω να κάνω στους φιλάθλους που έκαναν αυτό το μακρινό ταξίδι σήμερα και κάθε φορά μας βοηθούν και περισσότερο. Τους ευχαριστώ προκαταβολικά για την παρουσία τους στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Και μετά ρωτήθηκε ποιο πιστεύει πως είναι το όριο για την εξάδα. «Θα περιμένουμε το παιχνίδι του ΟΦΗ και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα».