Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Έχουμε πρόβλημα όταν δεν έχουμε ελεύθερο χώρο να κινηθούμε»

Στις δυσκολίες της Ξάνθης να ανοίξει τις κλειστές άμυνες στάθηκε ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την ήττα των ακριτών από τον Λεβαδειακό.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ ναι προσπαθούσαν να «γυρίσουν» το ματς, στην προσπάθεια να παίξουν από τα πλάγια και στην άμυνα που αποφάσισε να παίξει ο Λεβαδειακός και να μη βγαίνει στην επίθεση. Τόνισε πως έχουν έρθει νέοι παίκτες στην ομάδα και θα χρειαστεί χρόνος για να βγουν οι συνεργασίες.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς το σημερινό, δεχτήκαμε γκολ από την αρχή του παιχνιδιού και μετά έπρεπε να αντιδράσουμε. Αντιδράσαμε, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την κατοχή, να παίξουμε από τα άκρα και να κάνουμε κάποιες επιθέσεις. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, η ομάδα δεν ήταν υπομονετική. Ο Λεβαδειακός είναι μια ψηλή και δυνατή ομάδα που ξέρει να αμύνεται κι αυτό ήταν πιο δύσκολο για εμάς. Το γρήγορο γκολ βοήθησε πολύ τον Λεβαδειακό να παίξει το δικό του ματς και να μη φτάνει στο σημείο να κάνει τόσες πολλές επιθέσεις.

Αυτή η διανομή στις πάσες δεν ήταν αρκετή για εμάς και δεν δημιουργήσαμε προβλήματα στην επίθεση του Λεβαδειακού. Έχουμε κάποιο πρόβλημα να δημιουργούμε επιθέσεις σε κλειστές άμυνες. Έχουμε μιλήσει για το πως θα διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα κι αυτό έχει να κάνει με το πως θα κινούμαστε μεταξύ των γραμμών και πίσω από την πλάτη της άμυνας.

Έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο για να συνεργαστούμε. Είμαι σίγουρο ότι έχουμε μια εξέλιξη σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Η δική μας απόδοση είναι καλύτερη όταν έχουμε ελεύθερο χώρο κι όταν δεν έχουμε τόσους πολλούς παίκτες σε μικρό χώρο.
Σίγουρα, αυτό είναι το πρόβλημα κι άλλων ομάδων, όχι μόνο της Ξάνθης. Το είδατε και στα ματς με τον ΠΑΟΚ και με τον Παναθηναϊκό, ότι ήταν δύσκολα. Σέβομαι τον τρόπο παιχνιδιού του Λεβαδειακού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x