Κύπελλο Ελλάδας

Ράσταβατς: «Μας στοίχισαν το τρίτο γκολ στο πρώτο ματς και η αποβολή σήμερα»

Στον τρόπο που δέχτηκε η Ξάνθη το τρίτο γκολ στη Λάρισα και η αποβολή του Τζουρίστκοβιτς στην αναμέτρηση της Τετάρτης οφείλεται η πρόκριση της ΑΕΛ, σύμφωνα με τον Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως και στα δύο ματς είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν και πως κατάφεραν να πρεσάρουν. Θεωρεί πως έδωσαν τα πάντα για να προκριθούν, επικεντρώθηκε στο ματς με τον Πανιώνιο και στάθηκε στη δουλειά που κάνουν οι νέοι παίκτες.

Αναλυτικά: «Και στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΛ είχαμε τις ευκαιρίες μας να σκοράρουμε. Μας έλειπαν δύο πράγματα για να περάσουμε. Το πρώτο ήταν ότι δεχτήκαμε το τρίτο γκολ στην Λάρισα πολύ εύκολα και το δεύτερο η δική μας αποβολή σήμερα.

Καταφέραμε να πάρουμε πολλά πράγματα σήμερα, αλλά χάσαμε την ευκαιρία να πρεσάρουμε με παίκτη παραπάνω. Δώσαμε τα πάντα, αλλά πλέον σκέφτομαι αποκλειστικά τον Πανιώνιο.

Κάποια πράγματα είναι καινούργια για εσάς, αλλά όχι για μένα και για το πρόγραμμα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Οι νέοι παίκτες δουλεύουν, παίρνουν ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x